Buzz

O Tζέσε Αϊζενμπεργκ είναι ο Λεξ Λούθορ στο «Batman vs. Superman: Dawn of Justice»

στα 10

Η πρώτη φωτογραφία του Τζέσε Αϊζενμπεργκ ως Λεξ Λούθορ αποδεικνύει πως η φαλάκρα - σήμα καταταθέν της νέμεσης του Σούπερμαν του πηγαίνει... μούρλια.

O Tζέσε Αϊζενμπεργκ είναι ο Λεξ Λούθορ στο «Batman vs. Superman: Dawn of Justice»

«Δεν μοιάζει με κανέναν από τους Λεξ που έχει ξαναδεί», δηλώνει ο Ζακ Σνάιντερ για τον Λεξ Λούθορ του Τζέσε Αϊζενμπεργκ, ο οποίος μετά από χρόνια... ανεξαρτησίας ενδίδει στη γοητεία των blockbusters παίζοντας στο «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» το ρόλο που στο παρελθόν ενσάρκωσαν ο Λάιλ Τάλμποτ (ο πρώτος στην ιστορία στο «Atom Man vs. Superman» του 1950), ο Τζιν Χάκμαν (σε τρεις ταινίες «Superman», στην πρώτη του 1978, στο «Superman II» και στο «Superman IV: The Quest for Peace») και ο Κέβιν Σπέισι (στο «Superman Returns»), για να αναφερθεί κανείς μόνο στους σημαντικότερους.

«Ο δικός μας Λεξ είναι αφοπλιστικός και δεν είναι ψεύτικος», συνεχίζει ο Σνάιντερ. «Λέει πάντα αυτά που πιστεύει και πάντα αυτά που βρίσκονται στο μυαλό του. Αν ακολουθήσεις το νήμα της σκέψης του και αποκρυπτογραφήσεις αυτά που εννοεί, είναι όλα εκεί.»

Τα αποκαλυπήρια του νέου Λεξ Λούθορ κάνουν το γύρο των social media με ποικίλλα σχόλια γύρω από την ψηφιακή φαλάκρα του Τζέσε Αϊζενμπεργκ.

Lex Luthor Jesse Eisenberg 607

To «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες του κόσμου στις 26 Μαρτίου του 2016.

Διαβάστε ακόμη: