Buzz

Νάτος και ο Σούπερμαν! Πρώτη επίσημη φωτογραφία από το «Batman vs. Superman: Dawn of Justice»

στα 10

Καθώς είναι και πιο εύκολο, η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το πολυαναμενόμενο (για πολλούς και όχι πάντα τους σωστούς λόγους) «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» μας θυμίζει πόσο ωραίος είναι ο Χένρι Κάβιλ μέσα στο κοστούμι του Σούπερμαν.

Νάτος και ο Σούπερμαν! Πρώτη επίσημη φωτογραφία από το «Batman vs. Superman: Dawn of Justice»

Σε ευθεία γραμμή με το σκοτάδι της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν και με το αγέρωχο του Ζακ Σνάιντερ, η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το franchise που βάζει στο μίξερ τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν, μας παρουσιάζει τον δεύτερο, όπως ακριβώς τον γνωρίζαμε στο «Man of Steel».

Φυσικά και δεν μιλάμε για σκηνή από την ταινία ή κάτι παρεμφερές, παρά για μια φωτογράφηση που δίνει την πρώτη γεύση και η οποία είναι πολύ πιθανόν ότι θα ακολουθηθεί από μια παρόμοια του Μπεν Αφλεκ - Μπάτμαν, τη μέρα της κυκλοφορίας της οποίας θα γίνει και ο χαμός.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» σε σκηνοθεσία του Ζακ Σνάιντερ με τους Χένρι Κάβιλ, Μπεν Αφλεκ, την Γκαλ Γκαντότ στο ρόλο της Wonder Woman, την Εϊμι Ανταμς στο ρόλο της Λόις Λέιν και τον Τζέσε Αϊζενμπεργκ στο ρόλο του Λεξ Λούθορ.

2

Διαβάστε ακόμη: