Buzz

Δεν είναι πουλί, ούτε αεροπλάνο: Είναι ο Μπεν Αφλεκ στην πρώτη του φωτογραφία από το «Batman Vs. Superman»

στα 10

Η καμπάνια ξεκίνησε με τον Σούπερμαν. Κρατάμε το καλύτερο για τελευταίο; Πάντως, δέκα μέρες αργότερα, η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Μπεν Αφλεκ ως Μπάτμαν κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δεν είναι πουλί, ούτε αεροπλάνο: Είναι ο Μπεν Αφλεκ στην πρώτη του φωτογραφία από το «Batman Vs. Superman»

Σε ευθεία γραμμή με το σκοτάδι της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν και με το πληθωρικό του Ζακ Σνάιντερ, η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το franchise που βάζει στο μίξερ τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν, το «Batman Vs. Superman», ήρθε πριν δέκα μέρες. Η αρχή έγινε με τον Χένρι Κάβιλ ως Σούπερμαν, σε μια φωτογραφία που αποδεικνύει πόσο του πάει το κοστούμι και η κάπα, η οποία όμως θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει στο «Man of Steel». Σήμερα έρχεται το δεύτερο «πακέτο», οι σκοτεινές, ατμοσφαιρικές, μπαρόκ πόζες του Μπεν Αφλεκ ως Μπάτμαν, σε πλήρη περιβολή και με το… λακάκι στο σαγόνι του να κλέβει την παράσταση!

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν με αφορμή και την 75η επέτειο από τη «γέννηση» του Μπάτμαν, που γιορτάστηκε χθες, Πέμπτη 24 Ιουλίου, ως επίσημη «Batman Day» και που θα συνεχίζει να γιορτάζεται σε τρικούβερτο γλέντι για όλο το Σαββατοκύριακο στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο (περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία από εκεί).

Δείτε παρακάτω τις εικόνες και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Batman vs. Superman: Dawn of Justice», σε σκηνοθεσία του Ζακ Σνάιντερ με τους Χένρι Κάβιλ και Μπεν Αφλεκ ως κεντρικούς υπερ-ήρωες, την Γκαλ Γκαντότ στο ρόλο της Wonder Woman, την Εϊμι Ανταμς στο ρόλο της Λόις Λέιν, τον Τζέσι Αϊζενμπεργκ στο ρόλο του Λεξ Λούθορ, τον Τζέισον Μομόα ως Aquaman και τον Τζέρεμι Αϊρονς ως πιστό Αλφρεντ, βοηθό του Μπάτμαν – Μπρους Γουέιν.

Διαβάστε ακόμη:

bat01

bat02