Buzz

Ο Batman... παίρνει το τιμόνι;

στα 10

O Mπεν Αφλεκ σχεδιάζει να σκηνοθετήσει ο ίδιος το «The Batman», την επόμενη σόλο ταινία του ως σκοτεινός ιππότης;

Ο Batman... παίρνει το τιμόνι;

Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν θα καταφέρει να πείσει εκατομμύρια φανς που έσκιζαν τα λύκρα ιμάτια τους εναντίον του, ερμηνεύοντας έναν Batman αντάξιο των προκατόχων του στο «Batman v Superman: Dawn Of Justice». O Mπεν Αφλεκ όμως φαίνεται πως κοιτάει πολύ μπροστά - τόσο μπροστά που μας αιφνιδιάζει.

Διαβάστε περισσότερα για το «Batman v Superman: Dawn Of Justice» εδώ

Ben Affleck Batman costume 607

Φήμες θέλουν τον ηθοποιό, βραβευμένο σκηνοθέτη και οσκαρικό παραγωγό να ετοιμάζει τη δική του Batman ταινία, η οποία θα φέρει τον πολύ απλό τίτλο «The Batman». O οσκαρικός σεναριογράφος Κρις Τέριο («Αrgo», «Batman v Superman», «Suicide Squad», «Justice League: Part One» και «Part Two») λέγεται ότι γράφει ήδη το σενάριο.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί για το 2018 και σύμφωνα με τις πηγές αυτές θα έρθει σε άμεση σύγκρουση στα box office με το «Captain Marvel». Οπότε θα έχουμε ξανά μονομαχία των DC Comics και της Marvel!

Διαβάστε ακόμη: Τελικά ποιος είναι ο Batman, ο σωστός, ο πρόστυχος;

Ben Affleck Batman art 607

Να θυμίσουμε ότι ο Αφλεκ έχει επιβεβαιώσει ότι εμφανίζεται ως ο μασκοφόρος υπερήρωας και στο «Justice League: Part One», ενώ φωτογραφία του στα γυρίσματα του «Suicide Squad» υποψιάζουν ότι ο Batman του έχει ρόλο κι εκεί.

Διαβάστε περισσότερα: