Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Χένρι Καβίλ προσπαθεί να πάρει τα παιδιά με το μέρος του Superman (αλλά εκείνα προτιμούν τον Batman)

στα 10

Ο Χένρι Καβίλ ρωτά τα πιτσιρίκια «Batman ή Superman» και... πληγώνεται. Δείτε το βίντεο που γύρισε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Χένρι Καβίλ προσπαθεί να πάρει τα παιδιά με το μέρος του Superman (αλλά εκείνα προτιμούν τον Batman)

Mε το «Batman v Superman: Dawn of Justice» να κάνει πρεμιέρα σε έναν περίπου μήνα στην Αμερική (25η Μαρτίου), οι πρωταγωνιστές του εμφανίζονται καθημερινά για να χτίσουν την κινηματογραφική προσμονή.

Ο Χένρι Καβίλ, ο «Superman» δηλαδή, θέλησε να προμοτάρει και την ταινία αλλά και 3 φιλανθρωπικές οργανώσεις και δέχθηκε να εμφανιστεί σ' ένα βίντεο όπου ρωτάει τα παιδιά για το ποιος έχει υπεροχή: ο Batman ή ο Superman;

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ που θα δούμε ποτέ από το «Batman v Superman: Dawn of Justice»

Τα αποτελέσματα είναι ανεμενόμενα, όταν ρωτάς παιδιά: ωμή ειλικρίνεια, απαντήσεις που δεν σου αρέσουν πάντα, αλλά κι ανατροπές («προτιμάω τους κακούς των comics»).

Δείτε το βίντεο, γελάστε, και πληροφορηθείτε για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε τις φιλανθρωπικές αυτές δραστηριότητες συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς που θα σας φέρουν δώρα όπως να συναντήσετε τους πρωταγωνιστές, να πάτε στην επίσημη πρεμιέρα ή για φαγητό με τον Τζέσι Αϊζενμπεργκ και να κερδίσετε μία κανονική στολή Batman!

.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: