Buzz

«Audrey»: Η δημιουργός του «The Good Wife» ετοιμάζει σειρά για την Οντρεϊ Χέπμπορν

στα 10

H Ζακλίν Χόιτ γράφει μία βιογραφική τηλεοπτική σειρά για την πολυαγαπημένη σταρ του Old Hollywood.

«Audrey»: Η δημιουργός του «The Good Wife» ετοιμάζει σειρά για την Οντρεϊ Χέπμπορν

Η Ζακλίν Χόιτ, δημιουργός του «The Good Wife», έχει αποδειξει με την πένα της ότι ξέρει να γράφει γυναικείους χαρακτήρες με τρισδιάστη οντότητα στην οθόνη: δυναμικούς και ευάλωττους, με προσωπικότητα και ελαττώματα, αδυναμίες και χαρίσματα.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα λοιπόν που αναλαμβάνει να μεταφέρει στην μικρή οθόνη την ιδέα που είχε ο γιος της Οντρεϊ Χέπμορν, Λούκα Ντότι (με τον πρώτο της σύζυγο) σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Λουίτζι Σπινόλα, για μία σειρά για την σταρ μητέρα του. Που δεν ήταν μόνο σταρ, ούτε μόνο μητέρα του. Το «Audrey», μία μίνι σειρά αγνώστου αριθμού επεισοδίων, φλοδοξεί να αποκαλύψει τη γυναίκα πίσω από τον μύθο, τα ελαφίσια μάτια, το Χόλιγουντ, τη μόδα, το γκλάμουρ.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Always Audrey»: Η «ανέκδοτη» Οντρεϊ Χέμπορν

Audrey 607 1

Την παραγωγή έχει αναλάβει η ιταλική «Wildside» που μάς χάρισε τα «The New Pope» του Πάολο Σορεντινο και «We Are Who We Are» του Λούκα Γκουαντανίνο.

Παρόλο που λεπτομέρειες για το σενάριο δεν έχουν αποκαλυφθεί, γνωρίζουμε ότι η βιογραφική σειρά θα πιάσει τη ζωή της Οντρεϊ Χέπμπορν από τα νεανικά της χρόνια και θα μάς μεταφέρει την μετάβασή της στο Χόλιγουντ, την επιτυχία («Διακοπές στη Ρώμη», «Sabrina», «Ωραία μου Κυρία», «Breakfast at Tifanny's», «Funny Face»), τα Οσκαρ, το πώς άλλαξε το σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς και κομψότητας ως μούσα του Givenchy.

Απολαύστε κι αυτό: Τα άγνωστα πορτρέτα της Οντρεϊ Χέπμπορν

Audrey 607 2

Αλλά δε θα αφήσει εκτός τις σχέσεις, τους γάμους, αλλά και την τεράστια φιλανθρωπική της εργασία και προσφορά μέχρι το τέλος της ζωής της.

Το περιμένουμε ανυπόμονα!

Διαβάστε περισσότερα:

Audrey 607 3