Buzz

«Always Audrey»: Η «ανέκδοτη» Οντρεϊ Χέμπορν

στα 10

Μια σειρά από ανέκδοτες φωτογραφίες της Οντρεϊ Χέπμπονρ επαναφέρουν τη λατρεία στο μύθο.

«Always Audrey»: Η «ανέκδοτη» Οντρεϊ Χέμπορν

Το «Always Audrey: Six Iconic Photographers. One Legendary Star» που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από την ACC Art Books, είναι ένα λεύκωμα από ανέκδοτες φωτογραφίες της Οντρεϊ Χέπμπορν με την υπογραφή έξι σπουδαίων φωτογράφων, του Λόρενς Φράιντ, του Νόρμαν Πάρκινσον, του Μίλτον Χ. Γκριν, του Ντάγκλας Κέρκλαντ, του Τέρι Ο' Νιλ και της Εβα Σέρενι.

Μαζί με τις φωτογραφίες, οι φωτογράφοι που την αγάπησαν αφηγούνται και προσωπικές ιστορίες πίσω από την κάμερα, επιβεβαιώνοντας το χάρισμα της γεννημένης σταρ Οντρεϊ Χέπμπορν. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τέρι Ο' Νιλ, η Οντρεϊ Χέπμπορν «ήταν μια από τις πιο ευγενικούς και γενναιόδωρους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψα ποτέ. Φώτιζε το δωμάτιο και δεν έβγαλε ποτέ μια κακή φωτογραφία. Η δουλειά μου ήταν εύκολη - έπρεπε απλά να είμαι εκεί και να πατήσω το κουμπί. Δεν μπορώ να πω αρκετά πράγματα που περιγράψουν την Οντρεϊ. Ημουν τυχερός που βρέθηκα εκεί.»

Δείτε ακόμη: «Intimate Audrey»: Μια έκθεση στις Βρυξέλλες στρέφει το βλέμμα στη γυναίκα Οντρει Χέπμπορν

Audrey Hepburn Στο καμαρίνι της κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του «Gigi» στο Μπρόντγουεϊ το 1951 (φωτό: Λόρενς Φράιντ)

Audrey Hepburn Φωτογραφία του Νόρμαν Πάρκινσον από τα χρόνια του «Gigi» στο Μπρόντγουεϊ

Audrey Hepburn Ο Μίλτον Γκριν φωτογραφίζει την Οντρεϊ Χέπμπορν

Audrey Hepburn Ο Ντάγκλας Κέρκλαντ φωτογραφίζει την Οντρεϊ Χέπμπορν τα χρόνια του «How to Steal A Million» και του «Charade»

Audrey Hepburn Ο Τέρι Ο' Νιλ φωτογραφίζει την Οντρεϊ Χέπμπονρ στα γυρίσματα του «Two for the Road»

Audrey Hepburn Η Εβα Σέρενι φωτογραφίζει την Οντρεϊ Χέπμπονρ στα γυρίσματα της τελευταίς της ταινίας, το «Always» του 1989

Δείτε ακόμη: Καμία δεν φόρεσε Givenchy πιο υπέροχα από την Οντρεϊ Χέπμπορν

Always