Buzz

«Arrivederci»: Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι έρχεται για γυρίσματα στην Ελλάδα την ανοιξη του 2021

στα 10

Ακόμη μια διεθνής παραγωγή, με πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλα Ροσελίνι, ετοιμάζεται για γυρίσματα στην Ελλάδα την άνοιξη του 2021.

Flix Team
«Arrivederci»: Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι έρχεται για γυρίσματα στην Ελλάδα την ανοιξη του 2021

Πόλος έλξης για διεθνείς συμπαραγωγές και γυρίσματα που ήδη έχουν αποδείξει και την covid-free αντοχή τους, η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχτεί ακόμη μια ταινία με ξένους συντελεστές, αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του Αντονι Τζ. Μπόουμαν από την Αυστραλία και πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλα Ροσελίνι.

Δείτε ακόμη: Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι συναντά τον Δαρβίνο (εν μέσω καραντίνας)

Η ταινία αφηγείται τη ζωή της Ιζι Ντέιβις (την υποδύεται η Αυστραλή Τζίνι Ντρίναν), τη σύζυγο ενός Αυστραλού αγρότη. Η Ιζι μετά την απώλεια του συζύγου της από καρκίνο, γνωρίζοντας ότι πρέπει να παραδώσει τη φάρμα στο γιο της και την οικογένειά του, αρνείται να αποδεχτεί την πρότασή τους, να μετακομίσει στον οίκο ευγηρίας της περιοχής τους. Ετσι, ακολουθώντας την επιθυμία που είχε από παιδί, ταξιδεύει στην Ελλάδα, όπου ζει την «τελευταία περιπέτειά» της, καθώς γνωρίζει τη Φραντσέσκα, μία Ιταλίδα ντίβα της όπερας (Ιζαμπέλα Ροσελίνι), που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα!

Διαβάστε ακόμη: Η «Χαμένη Κόρη» της Μάγκι Τζίλενχαλ ξεκινάει γυρίσματα στις Σπέτσες

To «Arrivederci» είναι μία παραγωγή των Μάικλ Ρόμπερτσον και Νιλ Κίνγκστον της εταιρίας Thrills & Spills, με την εταιρία Αργοναύτες ΑΕ να αναλαμβάνει το production services της ταινίας για την Ελλάδα. O Ρικ Σέλβατζ (εκτελεστής παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς «The Wheel of Time», των οποίων τα γυρίσματα γίνονται τώρα στην Πράγα, μία παραγωγή των Amazon Studios/Sony Pictures).είναι εκτελεστής παραγωγός του «Arrivederci».

H προετοιμασία της ταινίας θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2020 και η παραγωγή έχει ως στόχο το πρώτο τέταρτο του 2021 για τα γυρίσματα στην Αυστραλία και την άνοιξη του 2021 για τα γυρίσματα στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Το Flix στο απέραντο γαλάζιο, με Αμοργιανούς υιούς και Γερμανίδες «Θυγατέρες»