Βραβεία Ιρις 2020 | Οι υποψήφιοι - Μακιγιάζ & Ειδικά Εφέ | Λίντα Μπόγε αφ Γκένας

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 05 APR

Εχοντας... βαπτιστεί στο «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» του Σύλλα Τζουμέρκα, η έμπειρη μακιγιέζ από τη Σουηδία απαντάει στο ερωτηματολόγιο του Flix, αποκαλύπτει τι θα κάνει όταν τελειώσει η καραντίνα της πανδημίας και πόσο σημαντικό είναι ένα βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Βραβεία Ιρις 2020 | Οι υποψήφιοι - Καλύτερη Ταινία & Σενάριο | Γιώργος Γεωργόπουλος

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 05 APR

Σε δυο πολύ... σοβαρές υποψηφιότητες για το «Δε Θέλω να Γίνω Δυσάρεστος Αλλά Πρέπει να Μιλήσουμε για Κάτι Πολύ Σοβαρό», ο Γιώργος Γεωργόπουλος απαντάει στο ερωτηματολόγιο του Flix, αποκαλύπτει τι θα κάνει όταν τελειώσει η καραντίνα της πανδημίας και πόσο σημαντικό είναι ένα βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Βραβεία Ιρις 2020 | Οι υποψήφιοι - Ντοκιμαντέρ | Μαριάννα Οικονόμου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 05 APR

Η Μαριάννα Οικονόμου είναι υποψήφια με το «Οταν ο Βάγκνερ Συνάντησε τις Ντομάτες» στην κατηγορία της Μεγάλου Μήκους Ταινίας Τεκμηρίωσης και απαντάει στο ερωτηματολόγιο του Flix για το πόσο σημαντικό είναι ένα βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Βραβεία Ιρις 2020 | Οι υποψήφιοι - Ηχος | Κώστας Βαρυμποπιώτης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 05 APR

Από την ομάδα του ήχου της «Ευτυχίας» του Αγγελου Φραντζή, ο άνθρωπος με τις περισσότερες υποψηφιότητες και νίκες στην ιστορία των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου απαντάει στο ερωτηματολόγιο του Flix.

Βραβεία Ιρις 2020 | Οι υποψήφιοι - Μοντάζ | Λάμπης Χαραλαμπίδης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 04 APR

Από τους πιο παραγωγικούς μοντέρ του σινεμά μας, ο Λάμπης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος για την «Ευτυχία», απαντάει στο ερωτηματολόγιο του Flix, αποκαλύπτει τι θα κάνει όταν τελειώσει η καραντίνα της πανδημίας και πόσο σημαντικό είναι ένα βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Βραβεία Ιρις 2020 | Οι υποψήφιοι - Ταινία Μικρού Μήκους Τεκμηρίωσης | Γιώργος Κυβερνήτης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 04 APR

Ο Γιώργος Κυβερνήτης φέρνει τα «Καναρίνια» του στα βραβεία Ιρις και απαντάει στο ερωτηματολόγιο του Flix, αποκαλύπτει τι θα κάνει όταν τελειώσει η καραντίνα της πανδημίας και πόσο σημαντικό είναι ένα βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Βραβεία Ιρις 2020 | Οι υποψήφιοι - Μακιγιάζ & Ειδικά Εφέ | Εύη Ζαφειροπούλου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 04 APR

Υποψήφια σε δύο κατηγορίες φέτος, για το «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών», η έτσι κι αλλιώς πολυ-υποψήφια και πολυβραβευμένη της ΕΑΚ, Εύη Ζαφειροπούλου, απαντάει στο ερωτηματολόγιο του Flix, αποκαλύπτει τι θα κάνει όταν τελειώσει η καραντίνα της πανδημίας και πόσο σημαντικό είναι ένα βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Βλέποντας τηλεόραση ένα επεισόδιο τη φορά #19: «Alfred Hitchcock Presents», Lamb to the Slaughter

TV / 04 APR

Κάθε εβδομάδα αυτής της μεγάλης απομόνωσης το Flix κάνει επαναλήψεις σε μερικά από τα σημαντικότερα επεισόδια στην ιστορία της τηλεόρασης. Αυτή τη βδομάδα ανακαλύπτουμε ένα τηλεοπτικό διαμαντάκι σκηνοθετημένο από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το Project «Χώροι» με ταινίες που γύρισαν στο σπίτι αγαπημένοι σκηνοθέτες

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 03 APR

Αγαπημένοι Ελληνες σκηνοθέτες γύρισαν, μετά από ανάθεση του Φεστιβάλ, μια ολιγόλεπτη μικρού μήκους ταινία μέσα στο σπίτι τους, καταθέτοντας το δικό τους επίκαιρο κινηματογραφικό σχόλιο για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

Νεότερα Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.