Buzz

Ποιος είπε ότι οι διάσημοι δεν έχουν τα είδωλά τους: Ο Ανταμ Σκοτ παραλύει μπροστά στον Μαρκ Χάμιλ

στα 10

Μία τηλεοπτική έκπληξη αποδεικνύει ότι ακόμα και οι σταρ είναι star-struck. Ειδικά όταν αφορά το Star Wars...

Ποιος είπε ότι οι διάσημοι δεν έχουν τα είδωλά τους: Ο Ανταμ Σκοτ παραλύει μπροστά στον Μαρκ Χάμιλ

O Aνταμ Σκοτ μπορεί να μεγάλωσε και να πέτυχε όλα του τα όνειρα: από τις μέρες του «Party of 5», στο πέρασμά του σε indie κωμωδίες και μέχρι την καταξίωση του «Parks and Recreation» και του «Big Little Lies».

Ενα όμως, ένα παιδικό του όνειρο, είχε μείνει ως αστείο ανέκδοτο που διηγείται με φίλους: είναι τόσο μεγάλος Star Wars fan που στα γενέθλιά των 7 χρόνων του είχε γράψει ένα γράμμα στον Μαρκ Χάμιλ για να τον καλέσει στο πάρτι του.

Δείτε κι αυτό: May the 4th be with you! 2+1 βίντεο για να γιορτάσεις κι εσύ την ημέρα του «Star Wars»

«Δεν ήρθε ποτέ φυσικά» εξηγεί αυτοσαρκαζόμενος στην Κρίστεν Μπελ (η οποία ήταν guest οικοδέσποινα στο σόου του Τζίμι Κίμελ, στις 4 Μαΐου - May the 4th). «Δεν στεναχωρήθηκα, θυμάμαι, είπε ότι θα πρέπει να είχε ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα. Αλλιώς θα ήταν εδώ...»

Λέγοντας αυτές τις λέξεις ακούγεται διαπασών στο στούντιο το διάσημο Star Wars μουσικό σκορ και ανάβοντας το φωτόσπαθό του μπαίνει ο Μαρκ Χάμιλ.

Adam Scott Mark Hamill 607 1

Adam Scott Mark Hamill 607 2

Το πιο διασκεδαστικό όλων είναι ότι ο Σκοτ τώρα θα έχει ένα άλλο αστείο ανέκδοτο να διηγείται σε φίλους: «εκείνη τη φορά, στα 44 μου χρόνια, που μου έκανε έκπληξη ο Μαρκ Χάμιλ και σοκαρίστηκα τόσο πολύ που δεν κουνήθηκα από τη θέση μου».

Γιατί, πραγματικά, μοιάζει να έχει λιποθυμήσει μέσα του.

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: