Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Poor Things»

Η ταινία, η οποια χαρακτηρίζεται ως μια «ερωτομανή βερσιόν του μύθου του Φράνκενσταϊν», αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2023. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Oppenheimer»

Μια νέα χορταστική ματιά στη νέα ταινία του Νόλαν, η οποία αναμένεται στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«My Big Fat Greek Wedding 3»

Opa! Πρώτο τρέιλερ του «My Big Fat Greek Wedding 3» το οποίο αναμένεται στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2023. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Meg 2: The Trench»

Ο Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφει για να αντιμετωπίσει όχι έναν αλλά τρεις τεράστιους καρχαρίες.

«Bird Box Barcelona»

Το σύμπαν της ταινίας του Netflix με την Σάντρα Μπούλοκ μεγαλώνει και αυτή την φορά μας ταξιδεύει στην Βαρκελώνη.

«Flamin' Hot»

Σας ενδιέφερε ποτέ για το πως δημιουργήθηκαν τα καυτερά Cheetos. Αν ναι, τότε θα βρείτε ενδιαφέρουσα την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Εύα Λονγκόρια.

«Arnold»

Ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ συνεργάζεται με το Netflix για να πει την ιστορία της ζωής του στο καινούργιο αυτό ντοκιμαντέρ.

«The Crowded Room»

Ο Τομ Χόλαντ και η Αμάντα Σέιφριντ πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Apple TV+ στην οποία το παρελθόν ενός άντρα, ο οποίος εμπλέκεται σε μια επίθεση στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 70, αποκαλύπτεται από μια σειρά συνεντεύξεων.

«The Full Monty»

Το πρώτο τρείλερ της σειράς «The Full Monty» επαναφέρει 25 χρόνια μετά όλο το καστ της ταινίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.