Buzz

Opa! Πρώτο τρέιλερ του «My Big Fat Greek Wedding 3»

στα 10

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2023.

Opa! Πρώτο τρέιλερ του «My Big Fat Greek Wedding 3»

Μπορεί κανείς να μην το ζήτησε αλλά η Νία Βαρντάλος επιστέφει στον ρόλο της Τούλας Πορτοκάλος με το «My Big Fat Greek Wedding 3», το οποίο κυκλοφόρησε το πρώτο του τρέιλερ.

Η ταινία ξεκίνησε τα γυρίσματά της πέρσι στην Πλάκα, αλλά λίγες μέρες μετά ένα ατύχημα στην Ανάβυσσο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με ένα άτομο να τραυματίζεται ελαφρά ενώ τα υπόλοιπα μέλη του καστ μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, σταμάτησε για λίγο την παραγωγή.

Διαβάστε ακόμα: Η Εμα Στόουν ανασταίνεται στο πρώτο τρέιλερ του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

my big fat greek wedding 3

Μαζί της επιστρέφουν και οι Τζζον Κόρμπετ, Λούις Μάντιλορ, Ελενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Αντρέα Μάρτιν, Τζία Καρίδη, Τζόι Φατόνε, Λάινι Καζάν, ενώ στο καστ έχουν προστεθεί και οι Ηλίας Κακαβάς και η Μελίνα Κοτσέλου. Μετά τον θάνατο του Μάικλ Κόνσταντιν, που υποδύθηκε τον πατέρα της Τούλας, Γκας, το 2021, η τρίτη ταινία θα αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα ηθοποιό.

Το πρώτο «My Big Fat Greek Wedding» έκανε πρεμιέρα το 2002 και έγινε η ρομαντική κομεντί με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών, κερδίζοντας συνολικά 368 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με την Βαρντάλος να κερδίζει μία υποψηφιότητα για Οσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει ξανά οι Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον και Γκάρι Γκότσμαν, ενώ η πρεμιέρα της στις αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 8 Σεπτεμβρίου 2023.