Buzz

Ατύχημα στην Ανάβυσσο στη διάρκεια των γυρισμάτων του «My Big Fat Greek Wedding 3»

στα 10

Δύο ταχύπλοα συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής του τρίτου μέρους της τριλογίας της Νία Βαρντάλος.

Flix Team
Ατύχημα στην Ανάβυσσο στη διάρκεια των γυρισμάτων του «My Big Fat Greek Wedding 3»

Αυτές τις μέρες στην Αθήνα γίνονται τα γυρίσματα του «My Big Fat Greek Wedding 3», όπως δήλωσε και.η Νία Βαρντάλος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ένα ατύχημα με δύο ταχύπλοα προκάλεσε την παρέμβαση της Ακτοφυλακής, ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά ενώ τα υπόλοιπα μέλη του καστ μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, απ' όπου και αντιγράφουμε, τα δύο ταχύπλοα, στα οποία επέβαιναν συνολικά 16 άτομα (8 ηθοποιοί και 8 τεχνικοί) και συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος α λα Ελληνικά 3», ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να γυρίσουν ένα εντυπωσιακό πλάνο.

Ο κακός υπολογισμός όμως, όσον αφορά στη ταχύτητα και στην απόσταση που είχαν μεταξύ τους, είχε ως αποτέλεσμα το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι ηθοποιοί να προσκρούσει στο πίσω δεξί τμήμα του σκάφους που μετέφερε τους τεχνικούς, με αποτέλεσμα το τελευταίο να ανατραπεί και οι οκτώ επιβαίνοντες να καταλήξουν στη θάλασσα.

Αμεσα στο σημείο έσπευσαν σκάφη ασφαλείας της παραγωγής και περισυνέλεξαν τους τεχνικούς μεταφέροντας τους στη ξηρά. Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι ηθοποιοί δεν υπέστη σημαντική ζημιά και επέστρεψε στο λιμάνι.

Σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό, από το περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, ενώ τα υπόλοιπα επτά άτομα που επέβαιναν στο σκάφος που ανετράπη πρόκειται να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.