Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Stranger Things»

Το Χόκινς θα πέσει! Πρώτο επικό τρέιλερ του δεύτερου μέρους της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things».

«Ησυχία 6-9»

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι, δείτε το τρέιλερ του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Χρήστου Πασσαλή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ησυχία 6-9».

«They/Them»

Ο Κέβιν Μπέικον πρωταγωνιστεί στην slasher ταινία τρόμου ως ο αρχηγός μια καλοκαιρινής κατασκήνωσης θεραπείας μετατροπής γκέι σε σκηνοθεσία του Τζον Λόγκαν.

«Thor: Love and Thunder»

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του στις αίθουσες η ταινία του Τάικα Γουατίτι μας δίνει το τελευταίο της εντυπωσιακό τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Thor: Love and Thunder».

«This Much I Know to be True»

Ο Αντριου Ντόμινικ σκηνοθετεί ένα ντοκιμαντέρ για την συνεργασία του Νικ Κέιβ και του Γουόρεν Ελις τα τελευταία 25 χρόνια.

«Feu!/Both Sides of the Blade»

Ζιλιέτ Μπινός, Βενσάν Λεντόν και μια θάλασσα που καίει, στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της Κλερ Ντενί. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Feu!Both Sides of the Blade».

«Barbarian»

Σε αυτή την ταινία τρόμου η Τζορτζίνα Κάμπελ αποφασίζει να νοικιάσει ένα δωμάτιο για να περάσει το βράδυ αλλά ανακαλύπτει πως ο ίδιος ο Πένιγουαϊζ, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, μένει εκεί. Και όλα πάνε στραβά.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.