Buzz

Η Ευρώπη δηλώνει έτοιμη για να δει το «A Rainy Day in New York» του Γούντι Αλεν

στα 10

Μπορεί η παραγωγός Amazon να την έχουν βάλει στο συρτάρι προκαλώντας δικαστική διαμάχη με τον Γούντι Αλεν, οι φήμες όμως θέλουν την επίμαχη τελευταία του ταινία να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, να ανοίγει στις ιταλικές αίθουσες το φθινόπωρο και να έχει ήδη αγοραστεί για διανομή κι από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Ευρώπη δηλώνει έτοιμη για να δει το «A Rainy Day in New York» του Γούντι Αλεν

Στην Αμερική δεν θέλει κανείς τον Γούντι Αλεν, ούτε οι περισσότεορι από τους ηθοποιούς του που τον αποκήρυξαν, ούτε οι παραγωγοί του (όπως η Amazon που ενώ χρηματοδότησε την τελευταία του ταινία αποφάσισε να την βάλει στο συρτάρι και να ακυρώσει και το συμβόλαιο για ακόμη τρεις ταινίες που είχε υπογράψει μαζί του), ούτε οι εκδότες που αρνούνται να εκδώσουν την αυτοβιογραφία του.

Στην Ευρώπη, ο κόσμος όμως έχει άλλη γνώμη.

Οι φήμες που θέλουν την Ισπανία να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Γούντι Αλεν για να γυρίσει τη νέα του ταινία εκεί, συμπληρώνονται τώρα από το νέο ότι το «Α Rainy Day in New York» θα βγει στις ιταλικές αίθουσες το φθινόπωρο - στις 3 Οκτωβρίου από την εταιρία διανομής Lucky Red - και ότι το πιο πιθανό είναι να κάνει την πρεμιέρα του τον Αύγουστο στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Την ταινία αγόρασε για εκμετάλλευση στην Ευρώπη η FilmNation Entertainment, πράγμα που σημαίνει ότι η ταινία θα βγει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως και στην Ελλάδα, αφού έχουν επιβεβαιωθεί ήδη συμφωνίες - αν και κανείς δεν γνωρίζει με ποιες αγορές.

Διαβάστε ακόμη: To Flix διαλέγει τις 10 καλύτερες ταινίες του Γούντι Αλεν

A Rainy Day in New York

Στο «A Rainy Day in New York» πρωταγωνιστούν οι Τίμοθι Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ, Σελένα Γκομέζ και ο Τζουντ Λο. Κανείς δεν γνωρίζει πολλά περισσότερα για την υπόθεση της ταινίας που περιλαμβάνει και τη σχέση ενός μεγαλύτερου άνδρα (ο ρόλος του Τζουντ Λο) με μια μικρότερη κοπέλα (την Ελ Φάνινγκ, που ήταν 19 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων), πράγμα που ήδη εδώ και καιρό θυμίζει το κακό timing εν μέσω των κατηγοριών εναντίον του Γούντι Αλεν για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του, Ντίλαν, αλλά και τη διαχρονικά σκανδαλώδης για πολλούς σχέση του με τη θετή κόρη της Μία Φάροου και νυν σύζυγό του, Σουν-γι.

Διαβάστε ακόμη: Η Σουν-Γι Πρεβέν επιτίθεται στη Μία Φάροου και το σίριαλ Γούντι Αλεν συνεχίζεται

A Rainy Day in New York