TV & STREAMING

«Game of Thrones 6»: O Xειμώνας έρχεται στις 24 Απριλίου

of 10

O έκτος κύκλος του «Game of Thrones» κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου και - όπως μπορούσε κανείς εύκολα να φανταστεί - δεν θα είναι ο προτελευταίος της σειράς.

«Game of Thrones 6»: O Xειμώνας έρχεται στις 24 Απριλίου

Την Κυριακή 24 Απριλίου θα ξεκινήσει στο ΗΒΟ o έκτος κύκλος του «Game of Thrones», κορυφώνοντας την αγωνία για την τύχη του Τζον Σνόου αλλά και για το πόσο πιο δημοφιλής μπορεί να γίνει μια τηλεοπτική σειρά που είναι εδώ και χρόνια ένα κυριολεκτικά παγκόσμιο φαινόμενο. Tο πρώτο επεισόδιο σκηνοθετεί ο Τζέρεμι Ποντέσουα - μόνιμος πλέον της σειράς με μερικά από τα ωραιότερα επεισόδια των προηγούμενων κύκλων να φέρουν την υπογραφή του.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Μήπως μόλις μάθαμε οτι ο Τζον Σνόου είναι ζωντανός στον 6ο κύκλο του «Game of Thrones»;

Game of Thrones 6

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της ημερομηνίας της πρεμιέρας του έκτου κύκλου της σειράς - και εν μέσω του θορύβου που έχει προκαλέσει η απόφαση του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν να αργήσει ακόμη περισσότερο το νέο βιβλίο, έγινε γνωστό πως ο έβδομος κύκλος του «Game of Thrones» δεν θα είναι ο τελευταίος όπως είχε γίνει γνωστό από τους δημιουργούς του, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις.

Το HBO διαπραγματεύεται δύο ακόμη κύκλους μετά τον έκτο, με τις φήμες να θέλουν τον έβδομο και τον όγδοο κύκλο ως ένα ενιαίο κύκλο χωρισμένο στα δύο.

got 6 poster 607

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον έκτο κύκλο του «Game of Thrones»:

Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»: