Industry

Ντοκιμαντέρ για τη Νόρα Εφρον στο HBO

of 10

Η συγγραφέας - σεναριογράφος που έφυγε πέρσι, έχοντας χαρίσει στο κοινό στιγμές ξεκαρδιστικού ή μελαγχολικού ρομαντισμού, θα είναι το αντικείμενο της ταινίας ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το HBO.

Ντοκιμαντέρ για τη Νόρα Εφρον στο HBO

Η ζωή της ήταν γεμάτη ανατροπές κι επιτυχίες. Η καριέρα της συμπεριλαμβάνει ιστορικούς σταθμούς, από το «Κάρεν Σίλκγουντ» μέχρι το «Αγρυπνος στο Σιάτλ» και το «Οταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι». Η Νόρα Εφρον πέθανε το 2012, στα 71 της χρόνια, από λευχαιμία, αλλά οι ιστορίες της μοιάζουν να γράφτηκαν μόλις τώρα και η δική της ψύχραιμη ματιά στη ζωή, ένας ενδιαφέρων συνδυασμός χιούμορ, σαρκασμού και παραμυθιού, είναι πηγή έμπνευσης.

Το HBO ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη Νόρα Εφρον, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Τζέικομπ Μπέρνστιν, ο γιος της Εφρον και του Καρλ Μπέρνστιν, του ενός από τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ. Η ταινία θα έχει τον τίτλο «Everything Is Copy» και θα είναι μια παραγωγή των Ματ Πάρκερ και Κάρλι Χιούγκο του «Bachelorette» και του Γκρέιντον Κάρτερ, του διευθυντή του Vanity Fair.

Το ντοκιμαντέρ πρόκειται να είναι «ένα κοντινό πορτρέτο» της Νόρα Εφρον και του πώς, σε όλα της τα χρόνια, απέναντι σε κάθε δυσκολία, επέλεγε τη ζωή, την αισιοδοξία. Ο Τζέικομπ Μπέρνστιν δημοσίευσε ένα μεγάλο άρθρο για τη μητέρα του στους New York Times, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Το ντοκιμαντέρ «Everything Is Copy» προορίζεται για την άνοιξη του 2014.

Περισσότερη Νόρα Εφρον: