Buzz

Πρώτο τρέιλερ του «It’s Not Me» του Λεός Καράξ

of 10

Η νέα του αυτή ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών πριν λίγο καιρό, και τώρα είναι έτοιμη πλέον για το ταξίδι της στις αίθουσες.

Πρώτο τρέιλερ του «It’s Not Me» του Λεός Καράξ

Κατά τη διάρκεια της 40χρονης καριέρας του στον κινηματογράφο, ο Λεός Καράξ έχει κυκλοφορήσει μόνο έξι μεγάλου μήκους ταινίες, από τις οποίες τις δυο τελευταίες μέσα στα τελευταία 24 χρόνια. Ετσι το ότι φέτος κυκλοφόρησε μια νέα ταινία με τίτλο «It’s Not Me», είναι σίγουρα κάτι αρκετά χαρμόσυνο για τους φανς του σινεμά.

Η νέα του αυτή ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών πριν λίγο καιρό, και τώρα είναι έτοιμη πλέον για το ταξίδι της στις αίθουσες. Πρόκειτα για μια σχεδόν ελεύθερης μορφής αυτοβιογραφική ταινία, με τον σκηνοθέτη να ανατρέχει στην τεσσάρων δεκαετιών φιλμογραφία του και στους χαρακτήρες των ταινιών του, εξετάζοντας ταυτόχρονα τη δημιουργική του διαδικασία και τις πολιτικές εξελίξεις της Γαλλίας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ανταμ Ντράιβερ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Λεός Καράξ

it's not me

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ζιλιέτ Μπινός, Ντένις Λαβάντ, Κατερίνα Γιουσπίνα, Νάστια Γκολουμπέβα Καράξ, Λορέτα Τζουοντκάιτε, Ανα-Ιζαμπέλ Σιέφκεν, Πετρ Αβέβσκι και Μπιάνκα Μανταλούνο.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας παρακάτω.