Buzz

Ο Ανταμ Ντράιβερ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Λεός Καράξ

στα 10

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Ζιλιέτ Μπινός μιλώντας για τη νέα ταινία του Καράξ με τίτλο «It’s Not Me».

Ο Ανταμ Ντράιβερ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Λεός Καράξ

Εχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που Λεός Καράξ κυκλοφόρησε την τελευταία του ταινία «Annette», ένα μιούζικαλ love story με πρωταγωνιστές τους Ανταμ Ντράιβερ και Μαριόν Κοτιγιάρ, το οποίο ξεκίνησε μια πετυχημένη κινηματογραφική πορεία από το Φεστιβάλ των Καννών (όπου ο Καράξ κέρδισε το βραβείο Σκηνοθεσίας), φτάνοντας μέχρι και τα γαλλικά βραβεία Cesar (όπου ανάμεσα στα βραβεία που κέρδισε ήταν και ένα ακόμα για την σκηνοθεσία του Καράξ).

Πάντως ο Καράξ ήδη ετοιμάζει τη νέα του ταινία με τίτλο «It’s Not Me» μια σχεδόν ελεύθερης μορφής αυτοβιογραφική ταινία, με τον σκηνοθέτη να ανατρέχει στην τεσσάρων δεκαετιών φιλμογραφία του και στους χαρακτήρες των ταινιών του, εξετάζοντας ταυτόχρονα τη δημιουργική του διαδικασία και τις πολιτικές εξελίξεις της Γαλλίας. Η μούσα του Καράξ Ζιλιέτ Μπινός, η οποία πρωταγωνίστησε στις ταινίες του «Η Δική μας Νύχτα» το 1986, «Οι Εραστές της Γέφυρας» το 1991 και στη μικρού μήκους «Sans Titre» το 1997, έδωσε μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για την ταινία – ότι ο Ανταμ Ντράιβερ θα παίξει στη νέα του ταινία.

Διαβάστε ακόμα: BAFTA 2024: Τα βραβεία

annette 607

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ετοιμάζει μια νέα ταινία με τον Ανταμ Ντράιβερ», είπε η Μπινός σε συνέντευξή της στο AnOther, λέγοντας παράλληλα πως δεν γνωρίζει αν θα εμφανιστεί η ίδια στη νέα του ταινία ή ποια (κι αν κάποια) ηθοποιός θα παίξει εκείνη. Παρόλα αυτά μιας και το «It’s Not Me» φαίνεται πως θα είναι μια άκρως πειραματική ταινία ίσως ο χαρακτήρας της Μπινός να μην εμφανιστεί, αλλά αν λάβουμε υπόψιν πως η Μπινός είχε σχέση με τον Καράξ και το πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή και την καριέρα του, τότε μάλλον κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει.

Πάντως το «It’s Not Me» ίσως προλάβει να κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες, αλλά ακόμα και αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε δεν αποκλείεται να τη δούμε και στην Βενετία.