Ταινίες

Η Οικογένειά Μου Σε Λατρεύει

Ma Famille t' Adore Déjà

Ζερόμ Κομαντέρ, Αλάν Κορνό

2 στα 10

O Ντάνι Μπουν στην παραγωγή κι η έμπνευση από τα «Πεθερικά της Συμφοράς» δεν βελτιώνουν αυτή την κωμωδία που δυσκολεύεσαι να λατρέψεις!

Η Οικογένειά Μου Σε Λατρεύει
Που παίζεται; Διάλεξε αίθουσα και ώρα προβολών σε όλη την Ελλάδα Που παίζεται;
Η Οικογένειά Μου Σε Λατρεύει

Ο Ζουλιέν, ένας geeky 30άρης Παριζιάνος κομπιουτεράς, κάνει πρόταση γάμου στην όμορφη, λαμπερή δημοσιογράφο Εβά κι εκείνη δέχεται! Τι θα μπορούσε ποτέ να σκοτεινιάσει τη χαρά του ταιριαστού ζευγαριού; Φυσικά η οικογένεια εκείνης, που δεν είναι έτοιμη να... λατρέψει τον Ζιλιάν. Καθώς η Εβά σκαρφίζεται την ιδέα να συστήσει τον Ζιλιάν στο εκτεταμένο της σόι σε μια ομαδική, οικογενειακή εκδρομή, ο νεαρός θα έχει πλείστες όσες ευκαιρίες, από τη μια να συνειδητοποιήσει πόσους (θεοπάλαβους) ανθρώπους παντρεύεται μαζί με την Εβά και, από την άλλη, να φάει επαναλαμβανόμενα τα μούτρα του προσπαθώντας να τους κάνει να τον αποδεχτούν.

Με τον «βασιλιά της γαλλικής κωμωδίας» Ντάνι Μπουν στην παραγωγή (αλλά όχι στο καστ), το «Η Οικογένειά μου σε Λατρεύει» αποτελεί εγγύηση εισπρακτικής επιτυχίας στη Γαλλία και όχι πολλά περισσότερα πράγματα.

Γραμμένο από τον κωμικό ηθοποιό Ζερόμ Κομαντέρ (που πιο πρόσφατα είδαμε στο «Γκαστόν, ο Γκαφατζής»), η ταινία φιλοδοξεί να γίνει ένα σημερινό «Πεθερικά της Συμφοράς» αλά γαλλικά, σατιρίζοντας συντροφικές και οικογενειακές ισορροπίες, αλλά και την ταξική γαλλική κοινωνία, την καταστροφή της πολιτικά ορθής εικόνας της οικογένειας, την υποκρισία του υποτιθέμενου «κανονικού».

Αυτό που καταφέρνει, είναι μια σειρά από ξεπερασμένες φαρσικές πλάκες, ένα χιούμορ χοντροκομμένο κι ένα μπουκέτο από πολύ κακές ερμηνείες ηθοποιών που μας έχουν συνηθίσει σε καλύτερα. Οπως η οικογένεια δεν θα λατρέψει τον Ζουλιέν, ο νοήμων θεατής δεν θα λατρέψει κι αυτή την ταινία.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.