«Το Τελευταίο Σημείωμα»: Το Flix στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Το Flix βρέθηκε στην Κρήτη, παρακολούθησε το γύρισμα και πήρε συνεντεύξεις από τον Παντελή Βούλγαρη, την Ιωάννα Καρυστιάνη και το καστ του «Τελευταίου Σημειώματος». Δείτε το βίντεο.

Το Flix στα γυρίσματα του «Nocturne» του Κωνσταντίνου Φραγκόπουλου

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Το Flix καταδύθηκε σε μία σύγχρονη underground Βαβέλ, σ' ένα υπόγειο πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας, για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα του «Nocturne». Δείτε το βίντεο με τις συνεντεύξεις σκηνοθέτη και πρωταγωνιστών και απολαύστε απόψε την πρεμιέρα της ταινίας στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που δεν ξέχασα: To Flix στα γυρίσματα του «Park» της Σοφίας Εξάρχου

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Ετοιμο για τις πρεμιέρες του σε Τορόντο, Σαν Σεμπαστιάν και Λονδίνο, το «Park» της Σοφίας Εξάρχου ακολουθεί τη γενιά των Ολυμπιακών Αγώνων, μια δεκαετία μετά. Οι συντελεστές του μιλούν στην κάμερα του Flix για ό,τι απέμεινε από το όνειρο.

«Η Επιφάνεια των Πραγμάτων ή Ερρινυός»: Το Flix στα γυρίσματα της ταινίας της Νάνσυς Μπινιαδάκη

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Μέσα στο αρχαίο νεκροταφείο του Κεραμεικού, το Flix συνάντησε τη Νάνσυ Μπινιαδάκη και τη Θέμιδα Μπαζάκα και βυθίστηκε για λίγο στις αθηναϊκές υπόγειες διαδρομές.

Το Flix βουτά στη Λίμνη Βουλιαγμένης με τον «Γιο της Σοφίας» της Ελίνας Ψύκου

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Δυο χρόνια μετά την «Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» η Ελίνα Ψύκου επιστρέφει με τη δεύτερη ταινία της. Η κάμερα του Flix είναι εκεί κι απολαμβάνει γύρισμα και καλοκαίρι.

Στην Υδρα με τον Μεγάλο Ανατολικό, τους Callas και τον Λι Ρανάλντο των Sonic Youth

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Στα παλιά σφαγεία της Υδρας, σ' ένα βράχο κρεμασμένο πάνω από τη θάλασσα, ο Λάκης κι ο Αρης Ιωνάς, οι Callas, εμπνέονται από τον Ανδρέα Εμπειρίκο και γυρίζουν τη νέα τους ταινία. Το Flix είναι εκεί και κρατά κάμερα!

«Νοτιάς»: Το Flix στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Δώδεκα χρόνια μετά την επιτυχία της «Πολίτικης Κουζίνας», ο Τάσος Μπουλμέτης επιστρέφει με την νέα του ταινία. Το Flix επισκέφθηκε τα γυρίσματα του «Noτιά», κατέγραψε την υπέροχη ατμόσφαιρα εποχής και μίλησε με τον σκηνοθέτη, τους συνεργάτες και τους πρωταγωνιστές του. Δείτε το βίντεο.

To Flix κοιτάζει ψηλά στη «Μικρή Αρκτο» της Ελισάβετ Χρονοπούλου

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Ηταν Μάιος του 2014, όταν η κάμερα του Flix τρύπωσε μέσα σε ένα ξενοδοχείο του αθηναϊκού κέντρου προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στα γυρίσματα της νέας, τρίτης μεγάλου μήκους ταινίας της Ελισάβετ Χρονοπούλου.

Νεότερα Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.