Buzz

Η Ασλεϊ Τζαντ θεωρεί τις δηλώσεις του Τζέιμς Φράνκο μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ως «υπέροχες»

στα 10

Μια πιο ένθερμες υποστηρίκτριες του κινήματος για την υπεράσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, η ηθοποιός Ασλεϊ Τζαντ, βρίσκεται στο πλευρό του Τζείμς Φράνκο μετά τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση.

Η Ασλεϊ Τζαντ θεωρεί τις δηλώσεις του Τζέιμς Φράνκο μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ως «υπέροχες»

Αμέσως μετά την βράβευσή του για την καλύτερη ανδρική ερμηνεία σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία στις Χρυσές Σφαίρες για το «The Disaster Artist» και την εμφάνισή του με μαύρο κοστούμι και κονκάρδα Time’s Up, της κίνησης του Χόλιγουντ για την υποστήριξη των θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, ο Τζέιμς Φρανκο βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών κατηγοριών από διάφορες γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση.

O ηθοποιός έκτοτε μίλησε σε διάφορες εκπομπές για το συγκεκριμένο θέμα και αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες αλλά συμπλήρωσε πως «πιστεύει σε όλους αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι δεν είχαν την ελευθερία να μιλήσουν και να πουν όλα όσα τους συνέβησαν. Οπότε αν χρειαστεί να δεχτώ ένα χτύπημα για αυτούς γιατί δεν θα προσπαθήσω να αντικρούσω αυτές τις κατηγορίες, τότε θα το κάνω, γιατί πιστεύω πολύ σε όλο αυτό».

Διαβάστε ακόμα: Η Κατρίν Ντενέβ (και ακόμη 100 Γαλλίδες) έχουν κάτι να πουν για τον νέο πουριτανισμό

james franco 607

Η στάση του Φράνκο δεν πέρασε απαρατήρητη από την Ασλεϊ Τζαντ, μια από τις ηγέτιδες του κινήματος #MeToo και μια από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες του κινήματος για την υπεράσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία χαρακτήρισε την απάντησή του ως «υπέροχη».

Η ηθοποιός μιλώντας σε δημοσιογράφο του BBC είπε τα παρακάτω «πιστεύω πως αυτό που είπε ο Τζέιμς ήταν υπέροχο. Και πιστεύω πως όλοι μας έχουμε συμπεριφερθεί, κάποια στιγμή, ασυνείδητα και κάναμε αναίσθητα πράγματα που ήταν ανάρμοστα, χωρίς απαραίτητα να το καταλάβουμε. Θέλω να πω πως όλοι λειτουργούσαμε ένα ποσοστό ανεγκέφαλα και μου αρέσει πως μέσω αυτή της ενοχής υπάρχει αποκατάσταση της δικαιοσύνης. Πρόκειται για τους άνδρες και τις γυναίκες οι οποίοι συνυπάρχουν όλοι μαζί σε έναν δίκαιο χώρο στην δουλειά τους, στο σπίτι τους, και σε δημόσιους χώρους. Θέλω να πω πως γνωρίζουμε ότι όταν οι γυναίκες βρίσκονται σε θέσεις διοίκησης στους χώρους εργασίας τους, αυτές οι εταιρείες έχουν μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη και υπάρχει λιγότερη σεξουαλική παρενόχληση».

Διαβάστε ακόμα: Η Μίρα Σορβίνο καταδικάζει τον Γούντι Αλεν σε ανοιχτή επιστολή συμπαράστασης στην Ντίλαν Φάροου

james franco disaster artist 607 O Τζέιμς Φράνκο στο «The Disaster Artist».

Ο δικηγόρος του Φρανκο αρνήθηκε και ο ίδιος της όποιες κατηγορίες βαραίνουν τον πελάτη του και επικύρωσε πως οι δηλώσεις του ηθοποιού για το θέμα αυτό αποτελούν και την επίσημη δήλωσή του. Στενός φίλος του ηθοποιού δήλωσε πως «είναι χάλια ψυχολογικά. Οι πιο κοντινοί του φίλοι είναι εκεί για να του συμπαρασταθούν αλλά είναι δύσκολο – μιλάει μόνο επιλεκτικά σε κάποια άτομα. Για την ώρα απλά κρύβεται».

Παρόλα αυτά όμως ο Τζέιμς Φρανκο συνεχίζει να είναι υποψήφιος για τον συγκεκριμένο ρόλο. Πρόσφατα ήταν υποψήφιος στα Critic's Choise Awards για την καλύτερη ανδρική ερμηνεία (αν και έχασε το βραβείο στον Γκάρι Ολντμαν, ενώ δεν πήγε στην τελετή) και με την υποψηφιότητά του στα SAGs να ισχύει ακόμα, μια υποψηφιότητα (και ίσως και νίκη) στα φετινά Οσκαρ δεν φαίνεται να είναι μακριά.

Διαβάστε ακόμη