61ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Σινεμά με κάθε τρόπο

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 02 NOV

Το 61ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης είναι εδώ: online φέτος λόγω της πανδημίας, αλλά με το βλέμμα του στραμμένο στις απεριόριστες δυνατότητες του σινεμά να διαχέεται στο χώρο, το χρόνο και την ανθρώπινη φαντασία.

61ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Μέσα στον καθρέφτη και τι βρήκαν τα Φεστιβάλ εκεί

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 02 NOV

Ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης γράφει για το περιβάλλον μέσα στο οποίο γίνεται πραγματικότητα το φετινό σύνθημα του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης «Σινεμά με κάθε τρόπο».

Το 61ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί online από τις 5 μέχρι 15 Νοεμβρίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 28 OCT

Με το σύνθημα «Σινεμά με κάθε τρόπο» σε ισχύ, το 61ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως ματαιώνει τις φυσικές προβολές και εκδηλώσεις του και θα πραγματοποιηθεί online από 5 μέχρι 15 Νοεμβρίου, ενώ ματαιώνονται και οι προβολές στο Ολύμπιον.

«Προφητείες από έναν άλλο κόσμο: Sci-fi και Cli-fi (1950-1990)». Αυτό είναι το μεγάλο αφιέρωμα του 61ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 27 OCT

Είκοσι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που υπήρξαν προφητικές για το τώρα, προβολές σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα, Ηράκλειο και μια έκδοση 184 σελίδων συνθέτουν ένα εμβληματικό αφιέρωμα.

61ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: η Κάτια Γκουλιώνη ambassador της Αγοράς

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 08 OCT

Μπορεί, λόγω των συνθηκών, οι βασικές ενέργειες να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, όμως, με πρέσβειρα την ηθοποιό Κάτια Γκουλιώνη, αλλά και νέες πρωτοβουλίες που στηρίζουν το ελληνικό σινεμά, η Αγορά του 61ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υπόσχεται μία δυναμική δράση και φέτος.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.