Industry

Ο «Yves Saint Laurent» σας προσκαλεί σε αποκλειστική επίδειξη

στα 10

Λαμπερή, σύνθετη, μυθική όσο και ο ήρωάς της, η κινηματογραφική βιογραφία του «Yves Saint Laurent» προβάλλεται για σας, πριν την έξοδό της στις αίθουσες.

Flix Team
Ο «Yves Saint Laurent» σας προσκαλεί σε αποκλειστική επίδειξη

Παρίσι, 1957. Ο Ιβ Σεν Λοράν είναι μόλις είκοσι ενός και κάνει τα πρώτα του βήματα στο διάσημο οίκο του Κριστιάν Ντιορ. Ολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρώτη του κολεξιόν, οι δημιουργίες του εκθειάζονται και ο ευφυής σχεδιαστής γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, μετέπειτα σύντροφο και συνέταιρό του, Πιερ Μπερζέ. Μέσα σε τρία χρόνια, η αυτοκρατορία YSL είναι πραγματικότητα, ξεχωρίζει θριαμβευτικά στον κόσμο της υψηλής ραπτικής, όμως οι δαίμονες και οι αμφιβολίες συντροφεύουν τον μανιοκαταθλιπτικό και ευφυή σχεδιαστή μέχρι την κορυφή. Μόδα, δράμα, εσωτερική σύγκρουση, λάμψη, ένας μεγάλος έρωτας και μια ασίγαστη μανία για την ομορφιά. Αυτή είναι η ιστορία του «Yves Saint Laurent», της κινηματογραφικής βιογραφίας του σπουδαιότερου σχεδιαστή της σύγχρονης μόδας, μια προσωπικότητας που άλλαξε την ιστορία, επιμένοντας στο δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα. Σε σκηνοθεσία Ζαλίλ Λεσπέρ, το «Yves Saint Laurent» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Φεστιβάλ Βερολίνου, φέρνοντας στο προσκήνιο τον Πιερ Νινέ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Γκιγιόμ Γκαλιέν του «Εγώ, ο Εαυτός μου και η Μαμά» ως Πιερ Μπερζέ.

yves02

Το Flix και η Feelgood σας προσκαλούν σε μια… αποκλειστική επίδειξη της ταινίας, την Τρίτη, 3 Ιουνίου, στον Κινηματογράφο Δαναό, στις 21.00 (προσέλευση 20.30). Είκοσι τυχεροί αναγνώστες του Flix μπορούν να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere. Για να διεκδικήσετε προσκλήσεις, μπείτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook και κάντε share, like ή comment στο post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 1 Ιουνίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με direct message τη Δευτέρα.

Το «Yves Saint Laurent» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Ιουνίου, από τη Feelgood.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: