Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2014: Η τελετή απονομής στιγμή προς στιγμή με το Flix!

στα 10

Από το κόκκινο χαλί, μέχρι το τέλος της απονομής, το Flix μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν στην 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2014: Η τελετή απονομής στιγμή προς στιγμή με το Flix!

Ξεκινήσαμε! Η Τίνα Φέι και η Είμι Πόλερ μας καλοσωρίζουν, («όλες τις γυναίκες και τους gay άντρες που βλέπουν από το σπίτι») και μας ξεναγούν στους λαμπερούς ανθρώπους που βρίσκονται στην αίθουσα. Και αρχίζουν να λένε τα πετυχημένα αστεία τους.

Οπως:

«Είναι τόσοι πολλοί που κατά την γνώμη τους ο Μάτ Ντέιμον είναι απλά για τα σκουπίδια. Η Μέριλ Στριπ είναι επίσης εκεί. Με έναν υπέροχο ρόλο που αποδεικνύει ότι υπάρχουν σπουδαίοι ρόλοι για τις Μέριλ Στριπ πάνω των 60.»

«Ο Γούντι Αλεν θα πάρει το βραβείο Σεσίλ Μπ. Ντε Μιλ λίγα χρόνια μετά τον Μάρτν Σκορσέζε οπότε υποθέτουμε ότι το βραβείο θα έπρεπε να λέγεται βραβείο για έναν μικροσκοπικό άντρα με τεράστια γυαλιά.»

«Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ έχασε 20 κιλά για τον ρόλο του. Αυτό δηλαδή που κάθε γυναίκα ηθοποιός στο Χόλιγουντ ονομάζει έναν ακόμη ρόλο.»

«Το 'Gravity' είναι μια ταινία στην οποία ο Τζορτζ Κλούνεϊ προτιμά να χαθεί στο διάστημα από το να περάσει λίγη ώρα με μια γυναίκα της ηλικίας του.»

«Ας αρχίσουμε το σόου. θα μας πάρει τρεις ώρες, ή αυτό που Μάρτιν Σκορσέζε αποκαλεί πρώτη πράξη.»

2

Δείτε εδώ τους νικητές και τους χαμένους του στιλ στο κόκκινο χαλί

Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου Ρόλου

Στη σκηνή η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τομ Χανκς (υποψήφιοι και οι δυο με το «Gravity» και το «Captain Phillips» αντίστοιχα για να παρουσιάσουν το βραβείο.

Και το βραβείο πάει στην Τζένιφερ Λόρενς, για τον «Οδηγό Διαπλοκής», κάτι που δεν το λες κι έκπληξη.

1

«Πριν από χρόνια είχα δει μια τιανία το "I Ηeart Huckabees" και ενθουσιάστηκα. Ηθελα να δουλέψω μαζί του πάντα. Κι από μια παράξενο παιχνίδι της μοίρας, είναι ο ίδιος άνθρωπος που έκανε την καριέρα μου αυτό που είναι.»

Β' Γυναικειος Ρολος Σε Τηλεοπτική Σειρα, Τηλεταινια Ή Μινι Σειρα

Στην σκηνή, η Μίλα Κούνις και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν στην επερχόμενη ταινία των αδελφών Γουατσόφσκι «Jupiter Ascending».

Και η Χρυσή Σφαίρα πάει στην Ζακλίν Μπισέ για το «Dancing on the Edge» που κερδίζει για πρώτη φορά την Χρυσή Σφαίρα μετά από πέντε υποψηφιότητες.

1

Φανερά συγκινημένη, η Ζακλιν Μπισέ απλά στέκεται εκεί και λέει ότι ήταν 47 χρόνια πριν όταν οι Χρυσές Σφαίρες μου έδωσαν τον χαρακτηρισμό της πολλά υποσχόμενης νέας ηθοποιού. Και τώρα μετά από τόσα χρόνια είμαι εδώ. Ευχαριστεί τους ατζέντηδες της και τους ανθρώπους που της εδωσαν χαρά και σε όσους της έδωσαν «σκατά» τους λέω όπως έλεγε η μητέρα μου, πάτε στο διάολο και μην γυρίσετε πίσω. Αλλά αν θες να είσαι ωραία θα πρέπει να συγχωρείς.

Καλύτερη Τηλεταινία ή Μινι Σειρα

Η Ναόμι Γουότς και ο Μάρκ Ράφαλο παρουσιάζουν το βραβείο.

Το οποίο πηγαίνει στο «Behind the Candelabra» του Στίβεν Σόντερμπεργκ για το οποίο και ο Ματ Ντέιμον και ο Μάικλ Ντάγκλας είναι υποψήφιοι για Α' ανδρικό και ο Ρομπ Λόου για Β' ανδρικό.

Α' Γυναικείος Ρολος Σε Τηλεταινία Ή Μινι Σειρα

Και το βραβείο πάει στην Ελίζαμπεθ Μος, για «Top of the Lake» της Τζέιν κάμπιον. Είναι η πρώτη της νίκη, ήταν ξανά υποψήφια για το «Mad Men».

1

«Δεν περίμενα να συμβεί και αληθινά τρέμω. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να είμαι στην ίδια κατηγορία με τις συνυποψηφίές μου. είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό.» Ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες μέχρις ότου η μουσική αρχίζει να παίζει κι ευχαριστεί την μαμά της που της αφιερώνει το βραβείο.

Στη σκηνή ο Ματ Ντέιμον για να παρουσιάσει την πρώτη από τις υποψήφιες ταινίες στην Δραματική κατηγορία, το «Captain Phillips».

«Είμαι εγώ, ο ηθοποιός για τα σκουπίδια» αστειεύεται για τον χαρακτηρισμό που του απέδωσαν οι τηλεπαρουσιάστριες της βραδιάς στην αρχή.

Επιστρέφουμε μετά από ένα διάλειμμα και η Εϊμι Πόλερ και η Τίνα Φέι κάνουν χιούμορ (όχι και τόσο αστείο αν είσαι ένα από τα μέλη του Hollywood Foreign Press Association) για το ανυπόστατο των μελών της ένωσης και των μέσων για τα οποία εργάζονται, πριν δώσουν τον λόγο στον πρόεδρό της Τέο Κίνγκμα. Ο οποίος έχοντας μάλλον πλήρη επίγνωση της σημασίας του, αστειέυεται (;) επίσης λέγοντας «ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε, ο λόγος του Προέδρου όπως τον ξέρουν όσοι μας βλέπουν από το σπίτι, “διάλειμμα για τουαλέτα”».

Πίσω στα βραβεία όμως, στη σκηνή ο Τζόνα Χιλ και η Μάργκο Ρόμπι από τον «Λύκο της Wall Street» για να παρουσιάσουν ένα απόσπασμα από την ταινία του Σκορσέζε που είναι μια από τις υποψήφιες στην κατηγορία καλύτερη ταινία – Κωμωδία Μιούζικαλ.

A' Ανδρικος Ρολος σε Τηλεοπτικη Σειρά– Δραμα

Ο Αααρον Εκχαρτ και η Πόλα Πάτον στην σκηνή για να δώσουν το βραβείο.

Το οποίο πηγαίνει στον *Μπράιαν Κράνστον για το «Breaking Bad» για την πέμπτη του υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες, την τέταρτη συνεχόμενη για το «Breaking Bad» και την πρώτη του νίκη.

1

«Ω Θεέ μου. Σας ευχαριστώ. Είναι μεγάλη τιμή και ο καλύτερος τρόπος να πω αντίο στη σειρά που σήμαινε τόσα πολλά για μένα. Ηξερα ότι η σειρά αρέσει στην Αμερική, τώρα όλος ο κόσμος μπορεί να απολαύσει το χιούμορ και το κέφι της.»

Καλύτερη Τηλεοπτικη Σειρα - Δραμα

Ο Αααρον Εκχαρτ και η Πόλα Πάτον επιστρέφουν όπως και το «Breaking Bad» που κερδίζει στην κατηγορία.

1

Ο Βινς Γκίλιγκαν δημιουργός του σόου θα παραλάβει το βραβείο, αλλά όλοι όσοι είναι παρόντες ανεβαίνουν στην σκηνή: «Το καλύτερο πράγμα με αυτό το βραβείο είναι ότι μας δίνει την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους θεατές της σειράς, ειδικά τους early adopters αυτούς που παρακολούθησαν τη σειρά από την αρχή. Και ίσως ο Ααρον Πολ θα ήταν καλύτερος να πει περισσότερα.»

Ο οποίος παίρνει το βραβείο και φωνάζει: «Yeah bitch!»

O Στιβ Κούγκαν και η αληθινή Φιλομίνα Λι ανεβαίνουν στην σκηνή για να παρουσιάσουν μια από τις υποψήφιες ταινίες: το «Philomena» του Στίβεν Φρίαρς

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Μουσικής

Η Κέιτ Μπέκινσέιλ στη σκηνή μαζί με τον Σον Κομπς και τον Usher για να παρουσιάσουν τα βραβεία στις μουσικές κατηγορίες.

Και το βραβείο καλύτερης μουσικής υπόκρουσης πάει στον Αλεξ Ιμπερτ για το «Ολα Χάθηκαν».

1

Ευχαριστεί τον Τζέι Σι. Τσάντορ για την πίστη του ότι μπορούσε να κάνει την μουσική της ταινίας. «Πάντα προσπαθούμε να αγγίξουμε την μαγεία, σ ευχαριστώ που μ΄ άφησες να προσπαθήσω στην ταινία σου.»

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγουδιού

Η οποία πηγαίνει στο «Οrdinαry Love» των U2 από το «Mandela: Long Walk to Freedom».

Ο Μπόνο σφύριζε κλέφτικα όσο έπαιζε το κλιπ και ο Ετζ λέει ότι δούλευαν για τον Μαντέλα από όταν ήταν πιτσιρίκια κι έκαναν το πρώτο τους κοντσέρτο ενάντια στο Απαρτχαιντ. Ευχαριστούν και τον κρις Μάρτιν που βοήθησε να γράψουν το τραγούδι. Ο Μπόνο λέει ότι είναι ένα πολύ προσωπικό τραγούδι γι αυτόν, καθώς είναι για έναν άνθρωπο που αρνήθηκε να υποκύψει στο μίσος.

Β' Ανδρικος Ρολος Σε Τηλεοπτικη Σειρα, Τηλεταινια Ή Μινι Σειρα

Οι πυροσβέστες του «Chicago Fire» Τέιλορ Κίνι και Τζέσι Σπένσερ και η Αμπερ Χερντ ανεβαίνουν στην σκηνή για να δώσουν το βραβείο στον Γιον Βόιτ για το «Ray Donovan»

Η Ολίβια Γουάιλντ μια από τις ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στο «Her» του Σπάικ Τζόουνς στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα απόσπασμα από την υποψήφια στην κατηγορία κωμωδίας, ταινία.

Α' Γυναικείος ρόλος - Κωμωδία Ή Μιουζικαλ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στη σκηνή κάνει χιούμορ με το πως η νίκη κάθε μιας από τις υποψήφιες θα μπορούσε να τον ωφελήσει.

Το βραβείο πάει στην Ειμι Ανταμς για τον «Οδηγό Διαπλοκής».

1

Χαρούμενη αλλά καθόλου ψεύτικα τρακαρισμένη ευχαριστεί όλους και κυρίως την ατζέντισά της που την έστειλε στην πρώτη της ακρόαση αλλά και στην μικρή της κόρη που την δίδαξε να δέχεται τη χαρά.

Η Κίρα Σέτζγουικ και ο Κέβιν Μπέικον στη σκηνή για να παρουσιάσουν την κόρη τους Σόσι Μπέικον η οποία φέτος είναι η Miss Golden Globe. «Δεν ξέραμε αν θα είχαμε πρόσκληση για την απονομή φέτος. Νομίζαμε ότι ο Κέβιν θα ήταν υποψήφιος» λέει η Κίρα, «μέχρι που σκεφτήκαμε ότι ξέρουμε την Miss Golden Globe».

H Τίνα Φέι φωνάζει κι αυτή την Εϊμι Πόλερ στην σκηνή, ως Ράντι, τον «γιο της» από μια παλιά της σχέση ο οποιός μπερδεύει την Σόσι με το Σότσι όπου θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες γκρινιάζει στη «μητέρα του» για το ότι δεν γνωρίζει τον πατέρα του «κοίτα γύρω σου είναι στην αίθουσα» λέει η Τίνα κι ο Ράντι αναζητά τον μπαμπά της σε καλεσμένους όπως ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου σε τηλεοπτική Σειρά – Δράμα

Και το βραβείο πάει στην Ρόμπιν Ράιτ για τον ρόλο της ως Κλερ Αντεργουντ στο «House of Cards».

1

«Δεν το περίμενα δεν είχα γράψει λόγο.» Ευχαριστεί τον Ντείβιντ Φίντσερ που την έπεισε να το κάνει τον Κέβιν Σπέισι που είναι ο καλύτερος «συμπαίκτης» απ όλους.

Ο Τζιμ Κάρεϊ στη σκηνή για να παρουσιάσει μια ακόμη από τις υποψήφιες ταινίες στην κατηγορία της κωμωδίας/μιούζικαλ τον «Οδηγό Διαπλοκής» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, κάνοντας ένα αστείο στην πορεία για τον Σάια ΛαΜπεφ.

Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου

Στη σκηνή ο Κριστόφ Βαλτς για να παρουσιάσει το βραβείο.

Και το βραβείο πάει στον Τζάρεντ Λέτο για το «Dallas Buyers Club»

1

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν χρησιμοποίησα κανένα προσθετικό στην ταινία, ο πισινός μου ήταν όλος δικός μου. Ηταν ένας ρόλος που με άλλαξε, χρειάστηκε να κάνω αποτρίχωση σε όλο μου το σώμα ακόμη και στα φρύδια μου. Κυρίες και μερικοί κύριοι ξέρετε τι σημαίνει αυτό. είναι υπεροχο δεν είχα κάνει καμιά ταινία για έξι χρόνια, κυνηγούσα άλλα όνειρα και είναι υπέροχο ότι με δέχεστε με τόση αγάπη και στους Ρέιγιον αυτού του κόσμου (αναφερόμενος στον ήρωα που υποδύεται) ευχαριστώ για την έμπνευση.»

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Σεναρίου

Στη σκηνή η Εμα Τόμσον που υποδύεται στην «Μαγική Ομπρέλα» την συγγραφέα της «Μέρι Πόπινς» Πάμελα. Λ. Τραβερς για να παρουσιάσει το βραβείο. Με ένα μαρτίνι και τα παπούτσια της στο χέρι, υποδυόμενη την ζαλισμένη...

Και το βραβείο πάει στον Σπάικ Τζόουνς για το «Her».

1

«Είμαι χάλια στους λόγους και πολύ κακός στα αγγλικά αν και είναι η μόνη γλώσσα που ξέρω.» Ευχαριστεί τον Ντέιβιντ Ο Ράσελ που τον βοήθησε πάρα πολύ στο να κάνει την ταινία. Και μια σειρά από άλλους ανθρώπους ενώ η μουσική ξεκινά να παίζει, ανάμεσα στους οποίους τους ηθοποιούς του.

Η Λορα Ντερν στην σκηνή για να παρουσιάσει το «Nebraska» του Αλεξάντερ Πέιν, υποψήφια καλύτερη ταινία στην κωμωδία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο πατέρας της, Μπρους Ντερν. Είναι μεγάλη της τιμή να είναι εκεί λέει όχι μόνο γιατί είχε παίξει στην πρώτη ταινία του Αλεξάντερ Πέιν αλλά και γιατί πρωταγωνιστεί ο υπέροχος Μπρους Ντερν που έχει την τύχη να αποκαλεί μπαμπά.

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά

Στη σκηνή ο Σεθ Μάγιερς του «Saturday Night Live» και η Τζούλι Μπάουεν από το «Modern Family» που δηλώνουν ότι είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε, μεταξύ τους, με τα μέλη του HFPA ή μέ οποιον χρειαστεί για να κερδίσουν μια υποψηφιότητα.

Και το βραβείο πάει στον Αντι Σάμπεργκ για το «Brooklyn Nine-Nine», που είναι πρώτη φορά υποψήφιος και το κερδίζει κι όλας!

1

«Ω όχι, δεν είχα ετοιμάσει τίποτα, δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.» Ευχαριστεί τους πάντες με έναν μάλλον εκνευριστικό τρόπο. και τη γυναίκα του Τζοάνα που αγαπά τόσο πολύ!

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας

Η Ζόε Σαλντάνα και ο Ορλάντο Μπλουμ στη σκηνή.

και το βραβείο πάει στην «Τέλεια Ομορφιά» του Πάολο Σορεντίνο.

1

Ευχαριστεί μια σειρά από ανθρώπους, τη γυναίκα του και την Ιταλία, μια χώρα που είναι τρελή, αλλά όμορφη.

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία

Παρουσιάζουν ο Τζίμι Φάλον και η Μελίσα ΜακΚάρθι. Η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τζίμι Φάλον είχε ένα ατύχημα και τώρα νομίζει ότι είναι ο Ματ Ντέιμον, υποψήφιος στην κατηγορία που παρουσιάζουν.

Και το βραβείο πάει στον Μάικλ Ντάγκλας για το «Behind the Candelabra» παίρνοντας την τέταρτη Χρυσή Σφαίρα του.

1

«Το 1999 έκανα το "Traffic" και ο Στίβεν Σόντερμπεργκ μου είπε έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις τον Λιμπεράτσε; Δέκα χρόνια μετά παίρνω αυτό το υπέροχο δώρο, ένα θαυμάσιο σενάριο υπέροχους συνεργάτες και δύο ανθρώπους που θέλω να ξεχωρίσω. Τον Στίβεν Σόντεργμπεργκ και τον Ματ Ντέιμον τον πιο θαρραλέο ηθοποιό που ξέρω, Ο μόνος λόγος που δεν είναι εδώ είναι ότι είχα περισσότερες πούλιες στα κοστούμια μου.

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης ταινίας Κινουμένων Σχεδίων

Ο Κρις Πάιν και η Εμα Γουότσον στην σκηνή για να το παρουσιάσουν

Και φυσικά το βραβείο πάει στο «Ψυχρά κι Ανάποδα» (Frozen) των Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι, οι οποίοι ευχαριστούν τους πάντες και το κοινό που έβαλε την ταινία στην καρδιά του.

1

Για να παρουσιάσει μια ακόμη από τις υποψήφιες ταινίες στην κατηγορία Κωμωδία ή Μιούζικαλ, το «Inside Llewyn Davis» ο Κόλιν Φάρελ στη σκηνή.

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά

Στη σκηνή ο Κρις Ο'Ντόνελ που αυτές τις μέρες παίζει στο «NCIS Los Angeles» και η Εμίλια Κλαρκ του «Game of Thrones».

Και η Χρυσή Σφαίρα πάει στην Εϊμι Πόλερ για το «Parks and Recreations» και την βρίσκει στην αγκαλιά του Μπόνο που της έκανε μασάζ για να χαλαρώσει και τον οποίο φιλά με πάθος.

Ευχαριστεί τους πάντες και είναι τόσο κλισέ λέει αλλά νιώθεις οντως τρακ. Δεν κερδίζω ποτέ, οπότε δεν περίμενα να συμβεί αυτό!

Η Εμα Στόουν στη σκηνή για να παρουσιάσει το βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ στον Γούντι Αλεν, στην καινούρια ταινία του οποίου «Magic in the Moonlight» πρωταγωνιστεί. Μια εμπειρία που όπως λέει άλλαξε τη ζωή της.

Ο Γούντι Αλεν βεβαίως δεν είναι εκεί για να παραλάβει το βραβείο, δεν πηγαίνει ποτέ στα Οσκαρ πόσο μάλλον στις Χρυσές Σφαίρες, οπότε γι αυτόν παραλαμβάνει η Νταϊάν Κίτον. Η οποία μιλά για την λαμπρή καριέρα του, για το ότι έχει γράψει σκηνοθετήσει, πρωταγωνιστήσει σε 74 ταινίες δίνοντας σχεδόν σε όλες υπέροχους ρόλους σε γυναίκες ηθοποιούς. «Οι γυναίκες στις ταινίες του δεν μπαίνουν σε καλούπια. Παλεύουν, αγαπούν, καταρρέουν, κυριαρχούν. Είναι η επιτομή του έργου του. Κι αυτό που είναι ακόμη πιο ξεχωριστό, είναι ότι το μόνο τους κοινό είναι ότι έρχονται από το μυαλό του Γούντι Αλεν. Το ίδιο μυαλό που περιγράφει την προσφορά του στο σινεμά ω εξής: “Ενα από τα ωραία πράγματα με την τέχνη είναι ότι είναι αληθινή, έχει δική της ζωή. Αν θα έχει επιτυχία ή θα αποτύχει δεν έχει σημασία. Στο τέλος ότι επιβιώσει θα επιβιώσει με τη δική του δύναμη. Η αθανασία μέσω της τέχνης δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Ο Φρανσουά Τριφό πέθανε αλλά οι υπέροχες ταινίες του ζουν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά για τον ίδιο τον Τριφό. Οπως έχω πει πολλές φορές αντί να ζω στο μυαλό και στην καρδιά των συνανθρώπων μου θα προτιμούσα να ζω στο διαμέρισμά μου”». Και κλείνει λέγοντας πως δεν συνηθίζει κανείς να μιλά για φίλους σε αυτή τη δουλειά αλλά για την ίδια ο Γούντι είναι φίλος και του αφιερώνει ένα προσκοπικό τραγούδι για την φιλία!

Ο Λίαμ Νίσον επί σκηνής για να παρουσιάσει μια ακόμη υποψήφια καλύτερη δραματική ταινία, το «Gravity» του Αλφόνσο Κουαρόν.

Χρυσή Σφαίρα Σκηνοθεσίας

Ο Μπεν Αφλεκ, νικητής πέρσι στην κατηγορία της σκηνοθεσίας, επιστρέφει επί σκηνής φέτος για να δώσει το βραβείο στον φετινό νικητή

Ο οποίος είναι ο Αλφόνσο Κουαρόν για το «Gravity»

1

Ευχαριστεί όσους έκαναν μαζί του την ταινία και όσους έκαναν ότι νόμιζαν ότι τους έλεγε γιατί δεν καταλάβαιναν την βαριά του Αγγλική προφορά. Οπώς όταν η Σάντρα νόμιζε ότι της είπα πως θα την κολλήσω έρπη («I'll give you herpes») ενώ είχα πει ένα ακουστικό (earpiece).

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμικής Σειράς

Η Ουμα Θέρμαν και ο Κρις Εβανς στη σκηνή λένε ότι «αν το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, τότε αυτές οι σειρές είναι η καλύτερη συνταγή που θα μπορούσαμε να έχουμε»

Και το βραβείο πάει στο «Brooklyn Nine-Nine».

Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου Κωμωδία ή Μιούζικαλ

Η Τζένιφερ Λόρενς στη σκηνή.

Και το βραβείο πάει στον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο για το «Wolf of Wall Street».

1

«Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα κέρδιζα για έναν κωμικό ρόλο.» Ευχαριστεί τον Σκορσέζε με μερικά υπέροχα λόγια και για το γεγονός ότι τον διάλεξε και τον δίδαξε.

Η Ρις Γουίδερσπουν παρουσιάζει την μια ακόμη υποψήφια καλύτερη δραματική ταινία της βραδιάς το «12 Χρόνια Σκλάβος».

Ο Κρις Χέμσγουρθ και ο Νίκι Λάουντα στη σκηνή για να παρουσιάσουν το «Rush» του Ρον Χάουαρντ.

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας Κωμωδία ή Μιούζικαλ

Η Ντρου Μπάριμορ στη σκηνή για να παρουσιάσει το βραβείο.

Το οποίο πάει στον «Οδηγό Διαπλοκής» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ.

1

Ο παραγωγός του, δήλωσε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία του είναι ότι έχουν την ευκαιρία να κάνουν ταινίες για ανθρώπους. Το βραβείο οφείλει να μοιραστεί με τον Ντέιβιντ Ο Ράσελ του οποίου η αγάπη για τους χαρακτήρες είναι χαραγμένη σε κάθε καρέ της ταινίας.

Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου - Δράμα

Η Τίνα Φέι παρουσιάζει τον Λέο στη σκηνή με την αμίμητη φράση: «And now like a supermodel's vagina let's give a warm welcome to Leonardo Di Caprio», ο οποίος παραδίδει τη Σφαίρα στην Κέιτ Μπλάνσετ για το «Θλιμμένη Τζάσμιν»

1

«Μετά από μερικές βότκες εδώ είμαστε. Είναι αδύνατον να κάνεις καλές δουλειές δίχως να έχεις σπουδαίους συνεργάτες. Κι εδώ μπαίνει ο Γούντι Αλεν που γράφει αυτούς τους υπέροχους χαρακτήρες για τους οποίους εμείς κερδίζουμε αυτά τα βαριά βραβεία που κάνουν τα μπράτσα μας να δείχνουν όμορφα.»

Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου - Δράμα

Η Τζέσικα Τσαστείν στη σκηνή νικήτρια πέρσι για το «Zero Dark Thirty» για να απονείμει το βραβείο.

Το οποίο πηγαίνει στον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ για το«Dallas Buyers Club».

1

«Κανείς δεν ήθελε να κάνει την ταινία για 26 χρόνια. Και χαίρομαι που δεν έγινε πριν, και που τόσοι πολλοί αρνήθηκαν να παίξουν τον ρόλο για να τον πάιξω εγώ. Η ταινία δεν είναι για τον θάνατο είναι για τη ζωή. Γι αυτό λέω, συνεχίστε να ζείτε.»

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης ταινίας Δράμα

Ο Τζόνι Ντεπ παρουσιάζει το βραβείο.

Καλύτερη δραματική ταινία στις Χρυσές Σφαίρες το «12 Χρόνια Σκλάβος» του Στιβ ΜακΚουίν.

1

Ο Στιβ ΜακΚούιν ευχαριστεί τη γυναίκα του που βρήκε το βιβλίο τους ηθοποιούς του, τους παραγωγούς, ξεχνάω κάποιον πείτε μου ονόματα. Και συνεχίζουν να λένε ονόματα.

Κι αυτό ήταν! Και οι φετινές Χρυσές Σφαίρες ολοκληρώθηκαν. Ραντεβού στην απονομή των Οσκαρ στις 2 Μαρτίου!

Παρακολουθήστε την 71η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών από αυτό εδώ το κείμενο που θα ανανεώνεται διαρκώς και από τους λογαριασμούς του Flix στο facebook και το twitter.

2 Η ομάδα του «12 Χρόνια Σκλάβος»

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Κινηματογραφικές Κατηγορίες

  • Καλύτερη Ταινία - Δράμα: 12 Χρόνια Σκλάβος
  • Καλύτερη Ταινία - Κωμωδία ή Μιούζικαλ: Οδηγός Διαπλοκής
  • Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν για το «Gravity»
  • Σενάριο: Σπάικ Τζόουνς για το «Her»
  • Α' Ανδρικός Ρόλος - Δράμα: Μάθιου ΜακΚόναχεϊ για το «Dallas Buyers Club»
  • Α' Γυναικείος Ρόλος - Δράμα: Κέιτ Μπλάνσετ για το «Θλιμμένη Τζάσμιν»
  • Α' Ανδρικός Ρόλος - Κωμωδία ή Μιούζικαλ: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο για τον «Λύκο της Wall Street»
  • Α ' Γυναικείος Ρόλος - Κωμωδία ή Μιούζικαλ: Εϊμι Ανταμς για τον «Οδηγό Διαπλοκής»
  • Β' Ανδρικός Ρόλος: Τζάρεντ Λέτο για το «Dallas Buyers Club»
  • Β' Γυναικείος Ρόλος: Τζένιφερ Λόρενς για τον «Οδηγό Διαπλοκής»
  • Μουσική: Αλεξ Ιμπερτ για το «Ολα Χάθηκαν»
  • Τραγούδι: «Ordinary Love» των U2 από το «Mandela: Long Walk to Freedom»
  • Ξενόγλωσση Ταινία: Η Τέλεια Ομορφιά του Πάολο Σορεντίνο (Ιταλία)
  • Ταινία Κινουμένων Σχεδίων: Ψυχρά κι Ανάποδα

2 Ο Ααρον Πολ του «Breaking Bad» πανηγυρίζει

Τηλεοπτικές Κατηγορίες

  • Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά - Δράμα: Breaking Bad
  • Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά - Κωμωδία: Brooklyn Nine-Nine
  • Α' Γυναικείος Ρόλος σε Τηλεοπτική Σειρά - Δράμα: Ρόμπιν Ράιτ για το «House of Cards»
  • Α' Ανδρικός Ρόλος σε Τηλεοπτική Σειρά - Δράμα: Μπράιαν Κράνστον για το «Breaking Bad»
  • Α' Γυναικείος Ρόλος σε Τηλεοπτική Σειρά - Κωμωδία: Εϊμι Πόλερ για το «Parks & Recreation»
  • Α' Ανδρικός Ρολος σε Τηλεοπτική Σειρά - Δράμα: Αντι Σάμπεργκ για το «Brooklyn Nine-Nine»
  • Καλύτερη Τηλεταινία ή Μίνι - Σειρά: Behind the Candelabra
  • A' Ανδρικός Ρόλος σε Τηλεταινία ή Μίνι - Σειρά: Μάικλ Ντάγκλας για το «Behind the Candelabra»
  • Α' Γυναικείος Ρόλος σε Τηλεταινία ή Μίνι - Σειρά: Ελίζαμπεθ Μος για το «Top of the Lake»
  • Β' Ανδρικός Ρόλος: Γιον Βόιτ για το «Ray Donovan»
  • Β' Γυναικείος Ρόλος: Ζακλίν Μπισέ για το «Dancing on the Edge»

Περισσότερες Χρυσές Σφαίρες 2014:

Οι Προβλέψεις του Flix

Διαβάστε ακόμη: