Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Β' Ανδρικός Ρόλος

στα 10

Την Κυριακή 12 Ιανούαριου 2014 (προς ξημερώματα Δευτέρας) θα λάβει χώρα η 71η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Μέχρι τότε, αναλύουμε τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τις εκπλήξεις, προβλέποντας τους τελικούς νικητές σε κάθε κατηγορία.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix:  Β' Ανδρικός Ρόλος
O Τζάρεντ Λϊτο είναι η Ρέγιον στο «Dallas Buyers Club»

Μπορεί στην κατηγορία του Α' Ανδρικού Ρόλου σε Δράμα ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ να απειλείται από τους συνυποψήφιους του, ο Τζάρεντ Λέτο όμως στον Β' Ανδρικό Ρόλο για το «Dallas Buyers Club» μοιάζει με αδιφιλονίκητο φαβορί, όχι μόνο γιατί είναι πραγματικά σπουδαίος - σε μια θαρραλέα, σπαρακτική και ουδόλως μελοδραματική ερμηνεία, αλλά κυρίως γιατί οι αντίπαλοί του δεν δείχνουν ιδιαίτερα ισχυροί, με εξαίρεση ίσως τον Μάικλ Φασμπέντερ του «12 Χρόνια Σκλάβος».

Από τους υπόλοιπους τρεις, τις λιγότερες πιθανότητες όλων έχει ο Μπαρκχάντ Αμπντί του «Captain Phillips», ο Μπράντλεϊ Κούπερ μπορεί να κάνει μια έκπληξη με τον απολαυστικό ρόλο του στον «Οδηγό Διαπλοκής», ενώ η επιλογή του Ντάνιελ Μπρουλ για το «Rush» μοιάζει με μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές των φετινών Χρυσών Σφαιρών, αφού υπήρξε μια από τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς.

Οι υποψήφιοι για τον Β' Ανδρικό Ρόλο είναι:

  • Μπαρκχάντ Αμπντί για το «Captain Phillips»
  • Nτάνιελ Μπρουλ για το «Rush»
  • Μπράντλεϊ Κούπερ για το «Οδηγός Διαπλοκής»
  • Μάικλ Φασμπέντερ για το «12 Χρόνια Σκλάβος»
  • Τζάρεντ Λέτο για το «Dallas Buyers Club»

Δείτε μια σκηνή από το «Dallas Buyers Club» με τον εκπληκτικό Τζάρεντ Λέτο:


[«Δείτε» την 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή 12 Ιανουαρίου μαζί με το Flix, αφού οι συντάκτες του θα ξενυχτήσουν για να παρακολουθήσουν ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στην τελετή μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό την ατμόσφαιρα, τους νικητές, τους χαμένους και το παρασκήνιο των βραβείων.]

Περισσότερες προβλέψεις:

Διαβάστε ακόμη: