Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Καλύτερο Σενάριο

στα 10

Την Κυριακή 12 Ιανούαριου 2014 (προς ξημερώματα Δευτέρας) θα λάβει χώρα η 71η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Μέχρι τότε, αναλύουμε τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τις εκπλήξεις, προβλέποντας τους τελικούς νικητές σε κάθε κατηγορία.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix:  Καλύτερο Σενάριο
O Χοακίν Φίνιξ στο «Her» του Σπάικ Τζόουνς

Σε κοινή κατηγορία στις Χρυσές Σφαίρες, τα πρωτότυπα με τα διασκευασμένα σενάρια, φέρνουν τουλάχιστον τέσσερις από τους πέντε υποψήφιους με ίσες πιθανότητες για βράβευση.

Από τη μια πλευρά τα εξαιρετικά πρωτότυπα των Σπάικ Τζόουνς για το «Her», Μπομπ Νέλσον για το «Nebraska» και Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και Ερικ Σίνγκερ για το «Οδηγός Διαπλοκής» και από την άλλη η στιβαρή διασκευή του Τζον Ρίντλεϊ για το «12 Χρόνια Σκλάβος» κάνουν τη ζυγαριά να γέρνει προς τα δύο τελευταία, αν και ο πραγματικός νικητής της κατηγορίας θα έπρεπε να είναι το «Her», δεδομένου ότι απουσιάζει το τρίο των Ιθαν Χοκ, Ζιλί Ντελπί και Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ για το «Πριν τα Μεσάνυχτα» αλλά και ο Τζόελ και ο Ιθαν Κοέν για το «Inside Llewyn Davis».

Οι πέντε υποψηφιότητες για το καλύτερο σενάριο είναι:

  • Τζον Ρίντλεϊ για το «12 Χρόνια Σκλάβος»
  • Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και Ερικ Σίνγκερ για το «Oδηγός Διαπλοκής»
  • Σπάικ Τζόουνς για το «Her»
  • Μπομπ Νέλσον για το «Nebraska»
  • Στίβ Κούγκαν και Τζεφ Πόουπ για το «Philomena»

[«Δείτε» την 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή 12 Ιανουαρίου μαζί με το Flix, αφού οι συντάκτες του θα ξενυχτήσουν για να παρακολουθήσουν ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στην τελετή μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό την ατμόσφαιρα, τους νικητές, τους χαμένους και το παρασκήνιο των βραβείων.]

Περισσότερες προβλέψεις:

Διαβάστε ακόμη: