Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Καλύτερη Ταινία - Κωμωδία ή Μιούζικαλ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ 12 JAN 2014  /  Flix Team

Την Κυριακή 12 Ιανούαριου 2014 (προς ξημερώματα Δευτέρας) θα λάβει χώρα η 71η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Μέχρι τότε, αναλύουμε τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τις εκπλήξεις, προβλέποντας τους τελικούς νικητές σε κάθε κατηγορία.

Eίναι αστείο. Στην πραγματικότητα είναι το μοναδικό αστείο σε μια κατηγορία που ονομάζεται Κωμωδία ή Μιούζικαλ και περιλαμβάνει πέντε ταινίες που δεν είναι ούτε κωμωδίες ούτε μιούζικαλ (χμ... ίσως με εξαίρεση το «Inside Llewyn Davis» κι αυτό μόνο επειδή οι ίδιοι οι Κοέν το ονομάζουν έτσι).

Η πρακτική, όμως, των Χρυσών Σφαιρών, παραδοσιακά, δίνει την ευκαιρία για να εκπροσωπηθούν περισσότερες ταινίες (το «Her», για παράδειγμα δεν θα χωρούσε πουθενά αλλού) και σε μια αυθαίρετη κατηγοριοποίηση να χωρέσουν όσο περισσότερες γίνεται ακόμη κι αν δεν είναι καθαρόαιμες κωμωδίες ή μιούζικαλ.

To απόλυτο φαβορί, ωστόσο, της κατηγορίας (και αυτό που θα ήταν ενδεχομένως και φαβορί και στην κατηγορία του δράματος) είναι ο «Οδηγός Διαπλοκής» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, που έχει ενθουσιάσει τους κριτικούς και το κοινό, με μοναδικούς αντιπάλους του το «Nebraska» του Αλεξάντερ Πέιν και τον «Λύκο της Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Οι πέντε υποψήφιες ταινίες στην κατηγορία Κωμωδία ή Μιούζικαλ είναι:

  • Οδηγός Διαπλοκής
  • Her
  • Inside Llewyn Davis
  • Nebraska
  • O Λύκος της Wall Street

[«Δείτε» την 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή 12 Ιανουαρίου μαζί με το Flix, αφού οι συντάκτες του θα ξενυχτήσουν για να παρακολουθήσουν ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στην τελετή μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό την ατμόσφαιρα, τους νικητές, τους χαμένους και το παρασκήνιο των βραβείων.]

Περισσότερες προβλέψεις:

Διαβάστε ακόμη:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.