Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix: Ξενόγλωσση Ταινία

στα 10

Την Κυριακή 12 Ιανούαριου 2014 (προς ξημερώματα Δευτέρας) θα λάβει χώρα η 71η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Μέχρι τότε, αναλύουμε τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τις εκπλήξεις, προβλέποντας τους τελικούς νικητές σε κάθε κατηγορία.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2014 / Οι προβλέψεις του Flix:  Ξενόγλωσση Ταινία
Σκηνή από το «The Wind Rises» του Χαγιάο Μιγιαζάκι

Δείτε την πεντάδα της ξενόγλωσσης ταινίας στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, θαυμάστε την και μετά ξεχάστε την σε ό,τι αφορά τα Οσκαρ, αφού εκεί τα πράγματα αναμένονται πολύ διαφορετικά, αν λάβει κανείς υπόψη του τις εννιά φιναλίστ που θα σχηματίσουν την τελική πεντάδα για το χρυσό αγαλματάκι.

Το φαβορί για τη Σφαίρα μοιάζει να είναι φυσικά «Η Ζωή της Αντέλ» του Αμπντελατίφ Κεσίς, αλλά από κοντά παραμονεύει «Η Τέλεια Ομορφιά» του Πάολο Σορεντίνο και - γιατί όχι; - το υπέροχο «The Wind Rises» του Χαγιάο Μιγιαζάκι, το οποίο μπορεί να μην μπορούσε να προταθεί για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, αλλά εδώ δεσπόζει ανάμεσα στους υπέροχους αντιπάλους του, μάλλον ως ένα ισχυρό αουτσάιντερ.

Μην σας παραξενεύει το γεγονός πως μέσα στην πεντάδα βρίσκεται το «Κυνήγι» του Τόμας Βίντερμπεργκ, αφού η ταινία βγήκε στην Αμερική μέσα στο 2013.

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για την κατηγορία της Ξενόγλωσσης Ταινίας:

  • H Zωή της Αντέλ του Αμπντελατίφ Κεσίς
  • Η Τέλεια Ομορφιά του Πάολο Σορεντίνο
  • Το Κυνήγι του Τόμας Βίντερμπεργκ
  • Το Παρελθόν του Ασγκάρ Φαρχαντί
  • The Wind Rises του Χαγιάο Μιγιαζάκι

[«Δείτε» την 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή 12 Ιανουαρίου μαζί με το Flix, αφού οι συντάκτες του θα ξενυχτήσουν για να παρακολουθήσουν ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στην τελετή μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό την ατμόσφαιρα, τους νικητές, τους χαμένους και το παρασκήνιο των βραβείων.]

Περισσότερες προβλέψεις:

Διαβάστε ακόμη: