Buzz

Αυτή είναι η νέα μούσα του Γούντι Αλεν!

στα 10

O Γούντ Αλεν επέλεξε νέα πρωταγωνίστρια για την επόμενη ταινία του. Κι αυτή είναι η Μπλέικ Λάιβλι!

Αυτή είναι η νέα μούσα του Γούντι Αλεν!

Είναι γνωστό, το συνηθίζει: πριν ακόμη την έξοδο μίας νέας του ταινίας, ο Γούντι Αλεν κλείνει το κάστινγκ για την επόμενη. Αυτή την εποχή λοιπόν, κυριολεκτικά μερικά 24ώρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του «Irrational Man» στις Κάννες, ο Γούντι συλλέγει τους πρωταγωνιστές του για το επόμενο φιλμ που έχει ήδη γράψει και βρίσκεται σε προπαραγωγή.

Πριν από έναν μήνα μάθαμε ότι έχει κλείσει ήδη τους Κρίστεν Στίουαρτ, Μπρους Γουίλις και Τζέσε Αϊζενμπεργκ (δεύτερή του συνεργασία με τον 80χρον σκηνοθέτη μετά το «Στη Ρώμη με Αγάπη») Σήμερα έχουμε νεότερα για την νέα του πρωταγωνίστρια.

Δείτε ακόμα: Ο Χοακίν Φίνιξ βρίσκει το νόημα της ζωής στην Εμα Στόουν στο πρώτο τρέιλερ για το «Irrational Man» του Γούντι Αλεν

Ο Αλεν επέλεξε την Μπλέικ Λάιβλι («Το Μυστικό της Ανταλάιν» ) για την νέα του μούσα. Η πάλαι ποτέ τηλεοπτική πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl» μοιάζει να χτίζει σταθερά την κινηματογραφική της καριέρα και μάλιστα να βρίσκεται σε ζήτηση από auteurs. Γιατί μπροεί να σας άρεσε ή να μην σας άρεσε η «Αγριότητα», αλλά ήταν ταινία του Ολιβερ Στόουν. Και μην ξεχνάμε ότι ακόμα κι ο πολύς Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν την είχε επιλέξει για τα διαφημιστικά του...

Διαβάστε ακόμα: Μπλέικ Λάιβλι και Τζέσικα Τσαστέιν: οι μούσες του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν!

woody allen Kristen Stewart Blake Lively 607

Δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για την υπόθεση της νέας κομεντί του Αλεν, καθώς η ρουτίνα είναι γνωστή: θα μας παιδέψει για λίγο καιρό, μέχρι το «Irrational Man» να κάνει τον κύκλο του στις αίθουσες και μετά, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, θα ξεκινήσουν οι πρώτες πληροφορίες, φωτογραφίες και ρεπορτάζ.

Αναμένουμε λοιπόν. Θα είναι η 47η ταινία του Γούντι Αλεν. Αυτό κι από μόνο του είναι εντυπωσιακό...

Διαβάστε ακόμα: