Buzz

Ο Ντόναλντ Τραμπ θετικός στον κορωνοϊό και το Χόλιγουντ στο twitter παίρνει φωτιά

στα 10

Τζαντ Απαταου, Εϊβα ΝτιΒερνέ, Τζίμι Κίμελ, Cardi B και δεκάδες άλλοι τρολάρουν τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. που δεν πίστεψε ποτέ στην επικίνδυνη επέκταση της νόσου Covid-19 και δεν έπαιρνε προφυλάξεις.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θετικός στον κορωνοϊό και το Χόλιγουντ στο twitter παίρνει φωτιά

Δεν είναι μόνο το πόσο εγκληματικά άργησε να πάρει μέτρα. Δεν είναι μόνο το ότι συνέχισε τις ναρκισιστικές του προεκλογικές εμφανίσεις σε κλειστούς χώρους. Αλλά στάθηκε και poster boy ως αρνητής της μάσκας, ένας Πρόεδρος μίας αχανούς χώρας που μετρά χιλιάδες θανάτους ημερησίως, ο οποίος αρνείται επιδεικτικά την επικινδυνότητα διασποράς της νόσου. Ολη αυτή η στάση του όμως, έγινε τάση και πολιτικό ρεύμα, καθώς ακολούθησαν και εκατομμύρια υποστηρικτών του να εναντιώνονται στα μέτρα, κηρύσσοντας την νόσο Covid-19 ως «hoax», μία απάτη δηλαδή των Δημοκρατικών για να τρομάξουν τον κόσμο «και να τους στερήσουν τις ελευθερίες τους».

Σήμερα η είδηση ότι κι ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ αλλά κα η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, διαγνώσθησαν θετικοί στον ιό, έκανε το γύρο του κόσμου, ξεσηκώνοντας, όπως ήταν αναμενόμενο, θύελλες.

Δείτε κι αυτό: Ο Πολ Ραντ σου λέει να φοράς τη μάσκα σου σ' ένα διαφημιστικό που ξεκινά χαριτωμένα και τελειώνει με βρισίδια


Η viral είδηση της μέρας βρήκε το Χόλιγουντ στα πληκτρολόγια και το twitter πήρε φωτιά.

Κάποιοι έκαναν κριτική και πολιτικό σχολιασμό στο πώς το γεγονός θα επηρεάσει τη σοβαρότητα που δείχνει η Κυβέρνηση Τραμπ απέναντι στην πανδημία (όπως έγινε στην Αγγλία όταν κόλλησε ο Μπόρις Τζόνσον), ή και πώς θα αντικατοπτριστεί στην εκλογική μάχη με τον Τραμπ να χάνει σε αίγλη καιι ψηφοφόρους. Αλλοι μίλησαν για κάρμα, κι άλλοι απλώς έκαναν πλάκα, τρολάροντας την μέχρι τώρα στάση του.












Διαβάστε περισσότερα: