Buzz

«True Detective 2»: Τώρα, μάλιστα, το trailer βγάζει περισσοτέρο νόημα!

στα 10

Το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του «True Detective» έδωσε ένα στίγμα, αλλά άφησε απορίες. To Saturday Night Live φρόντισε να το ξαναμοντάρει πάνω στο «Torn» της Νάταλι Ιμπρούλια και τώρα... βγάζει περισσότερο νόημα. Για δείτε...

«True Detective 2»: Τώρα, μάλιστα, το trailer βγάζει περισσοτέρο νόημα!

Το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του «True Detective» ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε: μελαγχολικό, σκοτεινό, προκαλεί την υποψία για όλα τα χειρότερα που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια των ηρώων του και των ιστοριών τους. Ταυτόχρονα όμως, επίτηδες, ήταν αρκετά ασαφές και μονταρισμένο ώστε να ποντάρει σε αυτή ακριβώς τη μυστηριώδη ασάφεια.

Διαβάστε ακόμη: Τα 10 πράγματα που μάθαμε από το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του «True Detective»

Ερχεται όμως ο Νόελ Γουέλς, από το καστ του Saturday Night Live, και το ξαναμοντάρισε, βάζοντας ένα γνωστό χιτ των 90ς να υπαγορεύει με τους στίχους του την ψυχοσύνθεση των ηρώων. Και το ψυχολοχικό τρικ πιάνει (και πέρα από την πλάκα αποδεικνύει πόσο επηρεάζει η μουσική ένα μοντάζ).

Γιατί... illusion never changed into something real.

Δείτε το trailer κομμένο και ραμμένο πάνω στους στίχους της Νάταλι Ιμπρούλια και του «Torn» (1997). Και πείτε μας if you seem to know τι συμβαίνει (or if you seem to care)


Δείτε το τρέιλερ και εδώ με υπόκρουση το «Fast Car» της Τρέισι Τσάπμαν:


Δείτε και διαβάστε ακόμα: