Κόλιν Φάρελ, Βινς Βον και ποιοι άλλοι για το δεύτερο κύκλο του «True Detective»;

TV 26 SEP 2014  /  Μανώλης Κρανάκης

Οι Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον κλείδωσαν ως πρωταγωνιστές του δεύτερου κύκλου του «True Detective». Μαζί τους μια γυναικεία παρουσία που θα σταθεί αντίβαρο στο ανδρικό δίδυμο και ένας ζεν πρεμιέ για να μας βρίσκεται...

Το Variety έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ που αποκαλύπτει πως μετά τους Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον, το επόμενο όνομα που είναι έτοιμο να κλέισει για το δεύτερο κύκλο του «True Detective» είναι η Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, στον πολυπόθητο γυναικείο ρόλο που μέχρι σήμερα φλέρταραν ουκ ολίγες καταξιωμένες και μη γυναίκες ηθοποιοί της βιομηχανίας, ανάμεσά τους η Τζέσικα Μπίελ και η Μάλιν Ακερμαν.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά: «True Detective»: 7 γυναίκες στη λίστα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Το ΗΒΟ δεν επιβεβαιώνει τη (σχεδόν σίγουρη) φήμη, αλλά έχει πληροφορίες πως το φορτωμένο πρόγραμμα που θα απαγόρευε στην ΜακΑνταμς να αναλάβει το ρόλο, διευθετήθηκε έτσι ώστε η ηθοποιός να μπορεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Spotlight» του Τομ ΜακΚάρθι και να μπορέσει να χωρέσει ανάμεσά και τα γυρίσματα του «True Detective».

Το Variety αποκαλύπτει επίσης πως ο Τέιλορ Κιτς του «John Carter» θα είναι και αυτός στο δεύτερο κύκλο. Μαζί με την ΜακΑνταμς θα παίξουν στο πλευρό του Κόλιν Φάρελ ως αστυνομικοί, ενώ ο Βινς Βον θα υποδύεται τον αρχηγό της μαφίας που θα βρεθεί στο στόχαστρο τους.

Διαβάστε αναλυτικά για τους ρόλους του Κόλιν Φάρελ και του Βινς Βον στο δεύτερο κύκλο του «True Detective».

Περισσότερα για το «True Detective 2»:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.