Ο Κόλιν Φάρελ θα πρωταγωνιστεί στον 2ο κύκλο του «True Detective»

TV 22 SEP 2014  /  Λήδα Γαλανού

Κάποια πράγματα στη ζωή είναι σίγουρα. Οτι ο ήλιος θα βγαίνει κάθε πρωί. Οτι ο Κόλιν Φάρελ θα είναι ο ένας από τους πρωταγωνιστές του επόμενου «True Detective».

Η επιτυχία της πρώτης σεζόν του «True Detective» ήταν τέτοια, ώστε οι φήμες και οι εικασίες για το ποιοι θα στελεχώσουν τη δεύτερη ν’ αποτελούν ένα σίριαλ από μόνες τους.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα έχει νέους ήρωες, νέο μυστήριο, αλλά παρόμοιο ύφος, εικαστικό και πνευματικό, με την πρώτη. Μετά από δεκάδες προτάσεις και πιθανολογίες, ο Κόλιν Φάρελ, μιλώντας στην Ιρλανδέζικη εφημερίδα Sunday World, επιβεβαίωση τη συμμετοχή του στη σειρά, που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2015.

«Θα κάνω τη δεύτερη σεζόν του “True Detective”», είπε ο ηθοποιός, «κι είμαι ενθουσιασμένος! Ξέρω ότι τα επεισόδια του κύκλου θα είναι οκτώ κι ότι το γύρισμα θα διαρκέσει γύρω στους τέσσερις με πέντε μήνες. Γνωρίζω πολύ λίγα πράγματα για τον κύκλο, αλλά θα γυρίσουμε γύρω από το Λος Αντζελες, που είναι τέλειο γιατί θα μπορώ να μένω σπίτι μου και να βλέπω τα παιδιά μου.»

Μετά την επιβεβαίωση του Κόλιν Φάρελ, τα μόνα σίγουρα στοιχεία για το νέο «True Detective» είναι ότι τα επεισόδια θα γράψει και πάλι ο Νικ Πιτσολάτο κι ότι ο Κάρι Φουκουνάγκα δε θα συμμετάσχει καθόλου ως σκηνοθέτης. Διαβάστε παρακάτω όλες τις φήμες που κυκλοφορούν για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, τις οποίες σιγά-σιγά θα επιβεβαιώνουμε ή διαγράφουμε. Την ίδια ώρα, θα περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία να δούμε τον Κόλιν Φάρελ στο «Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου, αλλά και στο «Miss Julie» δίπλα στην Τζέσικα Τσαστέιν, μέσα στη χρονιά που έρχεται.

Περισσότερα για το «True Detective 2»:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.