Buzz

Τρέλανέ μας Νόλαν: Το Blu-ray του «Dark Knight Rises» θα είναι το director's cut με 30 έξτρα λεπτά!

στα 10

Ο «Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» ήταν ήδη 2 ώρες και 45 λεπτά. Ποιος θα πίστευε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν είχε κι άλλο; Κι όμως, ο σκηνοθέτης ετοιμάζει το director's cut της ταινίας για την έκδοσή της σε Blu-ray και προσθέτει 30 λεπτά ακόμα.

Τρέλανέ μας Νόλαν: Το Blu-ray του «Dark Knight Rises» θα είναι το director's cut με 30 έξτρα λεπτά!

Η είδηση δεν είναι μόνο αυτή - της διάρκειας. Αλλά και τι αποκαλύπτεται στο συγκεκριμένο μισάωρο που ο Νόλαν επέλεξε να αφήσει στο πάτωμα του μοντάζ (ακόμα κι αν το μοντάζ πλέον είναι ψηφιακό, μάς αρέσει η έκφραση ΟΚ;), αλλά τώρα επαναφέρει. Οι φήμες λοιπόν θέλουν ότι στο υλικό του director's cut του «Σκοτεινού Ιππότη: H Επιστροφή», θα αποκαλύπτεται περισσότερο η προϊστορία του Μπέιν, αλλά και θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στο χαρακτήρα του μέντορα Ρας Αλ Γκουλ. Στο τελικό της μοντάζ, η ταινία θα υπερβαίνει τις 3 ώρες...

Σύμφωνα με εικασίες, σκηνές που θα εξηγούν το πώς π.χ. ο Μπέιν αποκτά την ουλή στην πλάτη του, ή πώς προπονήθηκε στις μάχες σώμα με σώμα, ή πώς εξέλιξε τη στολή και την μάσκα του, θα υπάρχουν στο ολοκληρωμένο όραμα του Νόλαν. Με ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό στο κόμικ και ακόμα περισσότερη τροφή στην λεπτομέρεια για τους φανατικούς του ήρωα.

Μία εξήγηση γιατί ο Νόλαν άφησε το υλικό εκτός ταινίας εξ αρχής, είναι γιατί η άνω των 3 ωρών διάρκεια δεν μπορούσε να υποστηριχτεί από το 70mm φορμά που ήθελε για να προβληθεί η ταινία στα ΙΜΑΧ. Και τα 70mm ήταν απαίτηση του σκηνοθέτη.

Τίποτα δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Θα σας κρατάμε ενήμερους.

Προς το παρόν διαβάστε τα πάντα για τον «Σκοτεινό Ιππότη: Η Επιστροφή»: