Buzz

Ο «Σκοτεινός Ιππότης» καταζητείται!

στα 10

Σε μια νέα καμπάνια για την έξοδο του «The Dark Knight Rises», το επίσημο site της ταινίας αποκαλύπτει τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο Μπάτμαν καταζητείται ακόμη...

Ο «Σκοτεινός Ιππότης» καταζητείται!

Η μάχη ανάμεσα στο «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ και του «The Dark Knight Rises» του Κρίστοφερ Νόλαν, για το ποια από τις δύο ταινίες θα είναι το «γεγονός του καλοκαιριού» παίζεται πλέον στις λεπτομέρειες.

Σε όλα αυτά, δηλαδή, τα στοιχεία που η διαφημιστικές καμπάνιες των δύο ταινιών έχουν αποφασίσει πως θα καταλάβουν τον πλανήτη πριν την έξοδο των δύο ταινιών, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της αγωνίας που έχει τσουρουφλίσει τους φανατικούς θαυμαστές σε όλον τον πλανήτη.

Και αν νομίζατε πως η ομάδα της παραγωγής του «Τhe Dark Knight Rises» έχει κατατροπωθεί από την επίθεση viral βίντεο, τρέιλερ και φωτογραφιών του «Prometheus» ρίξτε μια ματιά στο επίσημο site της ταινίας που από σήμερα μοιάζει με αρχεία του εγκληματολογικού της Γκόθαμ Σίτι.

Το «Τhe Dark Knight Rises» διαδραματίζεται οκτώ χρόνια μετά τα γεγονότα του «The Dark Knight». Μετά το θάνατο του Χάρβεϊ Ντεντ, ο Μπάτμαν παίρνει τη ευθύνη για τα εγκλήματα του Ντεντ με σκοπό να προστατεψει τη φήμη του. Ετσι η αστυνομία της Γκόθαμ Σίτι κυνηγάει τον Μπάτμαν. Οκτώ χρόνια μετά, ο Μπάτμαν επιστρέφει στη Γκόθαμ όπου πρέπει να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με τη μυστηριώδη Σελίνα Κάιλ, ενώ πρέπει να σταματήσει τα σχέδια του κακού Μπέιν, ο οποίος θέλει να καταστρέψει την πόλη.

Δείτε στο gallery τα αρχεία που ενοχοποιούν τον Μπάτμαν και διαβάστε περισσότερα για το «Τhe Dark Knight Rises» που είναι προγραμματισμένο για να βγει στις αίθουσες στις 20 Ιουλίου του 2012.