Buzz

Τι ακούει ο Μπάτμαν; Ακούστε 14λεπτο preview από το soundtrack του «Dark Knight Rises»

στα 10

Οσο μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του blockbuster του καλοκαιριού, το Internet συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με μικρά ή μεγαλύτερα previews. Ακούστε στο Flix 14 λεπτά του soundtrack που συνέθεσε ο Χανς Τσίμερ για το «The Dark Knight Rises»!

Τι ακούει ο Μπάτμαν;  Ακούστε 14λεπτο preview από το soundtrack του «Dark Knight Rises»

Δεν μπορούμε να περιμένουμε - το ξέρετε. Το «The Dark Knight Rises» κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου και στην Ελλάδα και έχουμε κλείσει ραντεβού με την σκοτεινή αίθουσα. Είμαστε σίγουροι ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν έχει οραματιστεί 164 λεπτά μαγείας και αριστοτεχνικής φαντασίας.

Μας αποκαλύφθηκε η Catwoman της Αν Χάθαγουεϊ (και, ευτυχώς, είναι πολύ πολύ άτακτη!), μάθαμε επίσης παραπάνω για την πλοκή της ταινίας, είδαμε τα επίσημα πόστερ των χαρακτήρων, είδαμε κι αυτά που σχεδίασαν οι θαυμαστές.

Σήμερα ακούμε το soundtrack. Samples από τα 15 κομμάτια που συνέθεσε ο Χανς Τσίμερ διατέθηκαν στο Internet, τα βρήκαμε και σας τα προσφέρουμε.

Οσο ακούτε τις σκοτεινές μελωδίες που θα συνοδεύουν την απόλυτη αναμέτρηση του (αντι)ήρωα της Γκόθαμ Σίτι με τον Μπέιν (αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό) διαβάστε την σύνοψη του «Dark Knight Rises»

Εχουν περάσει οκτώ χρόνια απ' όταν ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα, καθώς μεταμορφώθηκε, σε μια στιγμή, από ήρωας σε φυγά. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον θάνατο του Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για χάρη εκείνου που ο ίδιος ήλπιζε ότι θα είναι καλό για την ανθρωπότητα. Για ένα διάστημα το ψέμμα λειτούργησε, μια και η εγκληματικότητα στην Γκόθαμ εξαφανίστηκε κάτω από το βάρος του Σχεδίου Ντεντ.

Τα πάντα όμως θ' αλλάξουν με την άφιξη μιας πολυμήχανης γάτας λοποδύτη με μυστηριώδη σχέδια. Πολύ πιο επικίνδυνη, ωστόσο, είναι η άφιξη του Μπέιν, ενός μασκοφόρου τρομοκράτη με σκοπούς τόσο καταστροφικούς για την Γκόθαμ, που ο Μπρους θ' αναγκαστεί να επιστρέψει από την αυτοεξορία του. Μόνο που, ακόμα και με την κάπα και τη μάσκα του, ο Μπάτμαν μπορεί να αποδειχθεί πολύ λίγος μπροστά στον Μπέιν.

Ολα όσα θέλετε να μάθετε για το «The Dark Knight Rises» εδώ!