Buzz

To τρέιλερ του «The Dark Knight Rises» σε εκδοχή...LEGO!

στα 10

H μανία που θέλει ευφάνταστους κινηματογραφιστές να μετατρέπουν οτιδήποτε χολιγουντιανό σε εκδοχή LEGO χτύπησε και το τρέιλερ του «Τhe Dark Knight Rises» που αν δεν γνώριζες πως είναι φτιαγμένο «για πλάκα» θα μπορούσε να αποτελεί ένα πρώτης τάξεως teaser για μια μεγάλου μήκους ταινία!

To τρέιλερ του «The Dark Knight Rises» σε εκδοχή...LEGO!

Δεν είναι μόνο μια ταινία που υποτίθεται ότι ετοιμάζεται από τους δημιουργούς του «Βρέχει Κεφτέδες», φέρνοντας τα πιο διάσημα τουβλάκια της ιστορίας των παιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη.

Η μανία με τα LEGO έχει κατακλύσει την κινηματογραφική βιομηχανία, είτε αυτό περιλαμβάνει αναπαραγωγή γνωστών χολιγουντιανών ταινιών φτιαγμένων με τουβλάκια είτε την υπέροχη ιδέα της ανακατασκευής του σύμπαντος του Χαγιάο Μιγιαζάκι από τον Οχρ Τζέλι για λογαριασμό του ετήσιου συνεδρίου BrickCon.

Παραδομένοι αμαχητί στη ρετρό γοητεία του μεταμοντέρνου μινιμαλισμού των LEGO είναι και οι δημιουργοί (ParanickFilmz) του τρέιλερ του «Τhe Dark Knight Rises» που μοιάζει με την μέχρι τώρα καλύτερη εκδοχή των παρωδιών μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών.

Φτιαγμένο με συνέπεια, τεχνική αρτιότητα και μια ειρωνία που θα ζήλευε μέχρι και ο Κρίστοφερ Νόλαν, το τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω, οφείλει να περιληφθεί στα επίσημα προωθητικά υλικά της ταινίας που έρχεται το καλοκαίρι για να κλείσει την τριλογία του «Μαύρου Ιππότη».

Διαβάστε περισσότερα για το «Τhe Dark Knight Rises» του Κρίστοφερ Νόλαν