Buzz

Οι πιο αγαπημένες κινηματογραφικές σκηνές κατασκευάζονται με LEGO animation!

στα 10

Το βρετανικό κοινό ρωτήθηκε ποια είναι η αγαπημένη του κινηματογραφική σκηνή όλων των εποχών. Ενας 17χρονος μαθητής από το Σάρεϊ της Αγγλίας μεταμόρφωσε τα αποτελέσματα σε μία μικρού μήκους animation ταινία φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από LEGO. Δείτε τη!

Οι πιο αγαπημένες κινηματογραφικές σκηνές κατασκευάζονται με LEGO animation!
Αν η μαμά του Τζιν Κέλι ήταν όντως στην σκηνή, μπορεί να είχαμε χάσει μία από τις κλασικότερες στιγμές του σινεμά για να μην τον αφήσει να... πουντιάσει.

Τα LEGO εμπνέονται τελικά αρκετά από το κινηματογραφικό σύμπαν. Σας έχουμε παρουσιάσει εμβληματικές δουλειές, αλλά και παρωδίες.

Κάπου ανάμεσα στέκεται κι αυτό το τελευταίο animation βίντεο που κατασκευάστηκε από έναν 17χρονο Βρετανό πιτσιρικά, εξ ολοκλήρου από LEGO, για να τιμήσει αλλά και να διασκεδάσει με θρυλικές σκηνές στην ιστορία του σινεμά. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο τους σινεφίλ όσο και τους φανατικούς παίκτες/κατασκευαστές/συλλέκτες LEGO σε όλο τον κόσμο.

Από τον «Ιντιάνα Τζόουνς» μέχρι τον «Τιτανικό» και από τον «Ε.Τ.» μέχρι το «Τραγουδώντας στη Βροχή» σας αφήνουμε να απολαύσετε ένα βίντεο που σε βάζει να μαντεύεις αρχικά την ταινία, αλλά και να παρατηρείς τι σκαρφίστηκε η φαντασία του 17χρονου για να την... διακωμωδήσει. (Τι θα συνέβαινε π.χ αν «the hills were ALIVE with the sound of music», ή αν κάποιος έπρεπε καλύτερα να άφηνε την «Baby in the corner»...)

Πέστε μας πόσες διάσημες σκηνές αναγνωρίζετε, και ποια είναι αγαπημένη σας LEGO αναπαράσταση...

Tags: lego