Buzz

«The Dark Knight Rises»: Ο Μπάτμαν με τα ρούχα της δουλειάς

στα 10

Ο Κρίστιαν Μπέιλ ποζάρει με την στολή εργασίας στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly, το οποίο δημοσιεύει μερικές καινούριες φωτογραφίες από την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν.

«The Dark Knight Rises»: Ο Μπάτμαν με τα ρούχα της δουλειάς

Εκτός από τις εικόνες βεβαίως ελάχιστες είναι οι καινούριες πληροφορίες που μαθαίνουμε γαι το φιλμ και τα μυστικά του από το κείμενο που τις συνοδεύει. Ο Κρίστιαν Μπέιλ εξηγεί πως «δίνει τον καλύτερο εαυτό» του γιατί το χρωστά στους θεατές και στην ταινία, ο Νόλαν λέει ότι τα γυρίσματα στο Ζουκότι Παρκ, δεν είχαν να κάνουν με το κίνημα «Occupy Wall Street», αλλά με το γεγονός ότι η «Γουόλ Στριτ είναι ένα σύμβολο του αμερικάνικου πλούτου, του ιδιου του καπιταλισμού».

Μαθαίνουμε επίσης πως το ύφος της ταινίας και ειδικότερα το look της Γκόθαμ Σίτι ειναι εμπνευσμένο από την «Ιστορία Δυο Πόλεων» του Καρόλου Ντίκενς και από το «Metropolis» του Φριτς Λανγκ. Ή ότι ο Μπέιν, θα είναι σύμφωνα με τον Νόλαν ένας από τους καλύτερους αντίπαλους που είχε ποτέ ο Μπάταμαν.

Καμιά λέξη όμως γαι το αν θα είναι και ο τελευταίος, ακόμη κι αν θα είναι σίγουρα ο τελευταίος για τον Κρίστιαν Μπέιλ. «Την τελευταία μέρα των γυρισμάτων μου, φορούσα την στολή του Μπάτμαν, για τελευταία φορά» λέει. «Οταν τελείωσα και ετοιμαζόμουν να την βγάλω, σταμάτησα. Σκέφτηκα "ας περιμένω ένα λεπτό. Αυτό είναι. Δεν πρόκειται να νιώσω ξανά αυτή την κλειστοφοβική αίσθηση". Επρεπε να κάνω μια παύση. Απλά έπρεπε».