Buzz

«There's a storm coming Mr. Wayne»: τρέιλερ για το «Τhe Dark Knight Rises

στα 10

Αυτό περιμέναμε, αυτό ήρθε. Το τρέιλερ που επιβεβαιώνει όλα όσα γνωρίζαμε και δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την επιστροφή του Σκοτεινού Ιππότη. Και κυρίως το γεγονός πως θέλουμε να το δούμε ΤΩΡΑ!

«There's a storm coming Mr. Wayne»: τρέιλερ για το «Τhe Dark Knight Rises

Μετά από πολλή ανυπομονησία, leakαρισμένα teasers, επίσημα τρέιλερς, φωτογραφίες, γυρίσματα σε όλη τη Νέα Υόρκη, φήμες (ανεπιβεβαίωτες και μη), ένα πρόλογο που έδωσε τροφή για ακόμη περισσότερο παρασκήνιο, ήρθε το χορταστικό τρέιλερ του «Τhe Dark Knight Rises», Και είναι 100% Κρίστοφερ Νόλαν: γεμάτο μυστήριο, μια διάχυτη ατμόσφαιρα απειλής και στιλιζαρισμένο μέχρι εκεί που δεν θα μπορούσε να νιαουρίσει ούτε η Catwoman!

Μπορεί η ειρήνη στο Γκόθαμ Σίτι να είναι κάτι που κρατάει λίγο, αλλά τίποτα δεν μοιάζει «λίγο» στα δύο αυτά λεπτά που σώζουν δια παντός τη φήμη της Αν Χάθαγουεϊ - Catwoman, θυμίζουν το πόσο ιδανικός είναι ο Μάικλ Κέιν στο ρόλο του Αλφρεντ, κάνουν τον Τομ Χάρντι («Mπέιν») έναν ήδη κλασικό κακό, προσφέρουν μια τζούρα Μαριόν Κοτιγιάρ (και Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ), διαθέτουνμακράν τον πιο μελαγχολικό Μπάτμαν όλων των εποχών, μια σκηνή δράσης άνευ προηγουμένου και επομένου και δείχνουν - επιτέλους - πως το «epic conclusion» που διαφημίζεται τόσο καιρό είναι όντως επικό. Αν όχι κάτι παραπάνω...

Και επειδή έχουμε πολλά ακόμη να δούμε μέχρι το καλοκαίρι του 2012 δώστε βάση!