Buzz

Πρώτη φωτογραφία της Αν Χάθαγουεϊ ως Catwoman

στα 10

Απογοήτευση στους κύκλους των φανατικών έχει προκαλέσει η δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας που δείχνει το πώς οραματίστηκε ο Κρις Νόλαν την Catwoman του στο επικείμενο «Dark Knight Rises». Οι φανς από χτες ποστάρουν στα blogs της ταινίας επιφωνήματα τρόμου και ... κατάρες!

Πρώτη φωτογραφία της Αν Χάθαγουεϊ ως Catwoman
Μη με λες γατούλα...

Εδώ και κάποιους μήνες μάθαμε ότι η τελική επιλογή του Νόλαν για το ρόλο της σέξι Catwoman για το «Dark Knight Rises» ήταν η Αν Χάθαγουεϊ. Μπορούσαμε να τη φανταστούμε ως επικίνδυνη femme fatale ( μ' έναν... comic τρόπο πάντα) αν και ομολογούμε ότι δεν ήταν η αγαπημένη μας επιλογή.

Σταδιακά όμως ερχόντουσαν κάποιες πληροφορίες από τη Warner που προειδοποιήσουν για τη χτεσινοβραδινή αποκάλυψη: η Catwoman του Νόλαν θα ήταν πιο «πρακτική», πιο δυναμική, γεμάτη γκάτζετς και ... όχι σέξι κούκλα. Είχε αποκαλυφθεί, για παράδειγμα, από το σφιχτό κατά τ' άλλα σετ του Νόλαν, ότι δε θα φορούσε τη σήμα-κατατεθέν σέξι δερμάτινη μάσκα, αλλά γυάλινη (κάτι που την κάνει περισσότερο να μοιάζει με οξυγονοκολλήτρια, παρά φαντασίωση του κάθε comic freak που σέβεται τον εαυτό του!

Η πρώτη φωτογραφία επιβεβαίωσε τους φόβους των φανατικών. Η Αν Χάθαγουεϊ καβάλα στη μηχανή της φοράει μεν τη σέξι δερμάτινη στολή, αλλά τα γυαλιά μαρτυρούν ότι δεν πρέπει να περιμένουμε μία «νιάου βρε γατούλα» προσωποποίηση του θηλυκού κόμικ θρύλου.

«Πέστε μας ότι μας κάνετε πλάκα!», «Οχι, όχι, ΟΧΙ δεν είναι δυνατόν!», «Τι πήγατε και κάνατε;» είναι μερικά από τα πρώτα σχόλια απογοήτευσης των θαυμαστών στα blοgs για την ταινία. Ακολουθούν συνωμοσιολογικές εξηγήσεις («μήπως δεν είναι ακριβώς η Catwoman αλλά μία άλλη μεταμόρφωση της ηρωίδας «Σελίνα Κάιλ»; ») μέχρι και κατάρες!

Εμείς συνιστούμε ψυχραιμία. Ας δείξουμε λίγη εμπιστοσύνη στον Νόλαν. Κι αν όντως η Catwoman του είναι ένα πιο δυναμικό, πρακτικό κορίτσι, ποιος είπε ότι δε θα είναι σέξι; Μια φωτογραφία δε λέει μόνο χίλιες λέξεις, αλλά, πολλές φορές, και χίλιες ανακρίβειες για το σύνολο.

Εσείς τι λέτε;

Δείτε το επίσημο teaser του «Dark Knight Rises»

Χαζέψτε το πρώτο πόστερ