Buzz

«Tomb Raider»: πρώτo teaser-trailer με την Αλίσια Βικάντερ ως Λάρα Κροφτ

στα 10

Απολαύστε το πρώτο teaser, αλλά και το επίσημο πόστερ, του «Τomb Raider» του Ρόαρ Ουτχάουγκ, όπου η Αλίσια Βικάντερ γλιστράει στα σορτσάκια και τη δράση της Λάρα Κρόφτ.

«Tomb Raider»: πρώτo teaser-trailer με την Αλίσια Βικάντερ ως Λάρα Κροφτ

Update 21/2: Δείτε στο τέλος του κειμένου ένα νέο κλιπ.

Update 18/1: Δείτε στο τέλος του κειμένου το ολοκαίνουργιο δεύτερο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Η νέα ταινία αφηγείται από την αρχή την ιστορία της διάσημης action woman, όταν επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του πατέρα της, η 21χρονη Λάρα που έχει αρνηθεί να αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής αυτοκρατορίας δουλεύει σαν κούριερ στο Λονδίνο και πηγαίνει στο κολέγιο. Μια σειρά (όχι και τόσο) αναπάντεχων γεγονότων θα την εμπνεύσουν να ερευνήσει την εξαφάνιση του πατέρα της και έτσι ταξιδεύει στην τελευταία τοποθεσία που εθεάθη: έναν τάφο σε ένα νησί στις ακτές της Ιαπωνίας.

Δείτε κι αυτό: Ετσι θα μοιάζει η Αλίσια Βικάντερ ως Λάρα Κροφτ

Tomb Raider Alicia Vikander

«Οταν μου προτάθηκε ο ρόλος, ενθουσιάστηκα - η Λάρα Κροφτ είναι ένας θρυλικός χαρακτήρας», δήλωσε η Αλίσια Βικάντερ στο Vanity Fair. «Νομίζω πως ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί μαζί της για πολλούς διαφορετικούς λόγους, αλλά για μένα είναι περισσότερο ένα μοντέλο για πολλές νέες γυναίκες. Προσπαθεί να βρει τη θέση της στον κόσμο, να ενωθεί με το μέλλον και το παρελθόν της. Επίσης έχει ένα φανταστικό μείγμα ικανοτήτων - σκληρή, έξυπνη, ευάλωτη, επιπλέον είναι σκληρό καρύδι! Επίσης είναι τελείως διαφορετική από τους χαρακτήρες που έχω παίξει μέχρι σήμερα».

Tomb Rider 2018 poster 607

Το «Tomb Raider» του Ρόαρ Ουτχάουγκ είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 16 Μαρτίου του 2018.

Ξημερώματα ώρα Ελλάδας, απόγευμα Αμερικής, το πρώτο teaser-trailer κυκλοφόρησε στα social media της ταινίας, ξεσηκώνοντας τους φανς με την υπόσχεση ότι το trailer θα το δούμε αύριο (ίσως κι απόψε το βράδυ).

Απολαύστε τις πρώτες εικόνες λοιπόν και σε λίγο τα νεότερα...


Update 20/9: Δείτε παρακάτω το πλήρες τρέιλερ.


Update 18/1: Δείτε παρακάτω το νέο δεύτερο τρέιλερ.


Update 21/2: Δείτε παρακάτω ένα νέο κλιπ.


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: