Buzz

O Τιμοτέ Σαλαμέ του «Call Me By Your Name» ραπάρει για την στατιστική

στα 10

Σε ένα βίντεο που έγινε αμέσως viral, ο Τιμοτέ Σαλαμέ ραπάρει για το αγαπημένο του μάθημα της στατιστικής, κι εμείς απλά το βάζουμε στο repeat.

O Τιμοτέ Σαλαμέ του «Call Me By Your Name» ραπάρει για την στατιστική

Πριν ο Τιμοτέ Σαλαμέ μας μαγέψει με τον ρόλο του Ελιο στο «Call Me By Your Name» του Λούκα Γκουαντανίνο, ήταν ο Μικρός Τίμι Τιμ που προσπαθούσε να κάνει καριέρα ως τραγουδιστής στην ραπ σκηνή.

Ο μπλόγκερ My New Plaid Pants ανακάλυψε ένα βίντεο στο οποίο ο Σαλαμέ, μαθητής τότε στο Γυμνάσιο Μουσικής και Τεχνών ΛαΓκουάρντια, ραπάρει για το πόσο αγαπά το μάθημα της στατιστικής και την καθηγήτριά του κ. Λόουτον. Φαίνεται πως έκανε τα πάντα για να πάρει λίγους έξτρα βαθμούς παραπάνω.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αρμι Χάμερ χορεύει στους ρυθμούς διαφόρων τραγουδιών στο «Call Me by Your Name»

Στο υπέροχο αυτό βίντεο, ο Σαλαμέ φορώντας ανάποδα το καπέλο του και φυσικά με διάθεση ενός σωστού ράπερ, μπαίνει στο πλάνο και αρχίζει «What up, statistics class? / I’m coming through live from G-25» και συνεχίζει αργότερα λέγοντας «One zero zero zero trillion percent / I'm a statistical wonder, a statistical gem» ενώ το ρεφρέν «Statistic, yup / Statistic yup yup / Statistics yup / Statistics yup, yup» κολλάει στο μυαλό σου. Εμείς πάντως σίγουρα θα του δίναμε έξτρα βαθμούς στο τέλος του τριμήνου μετά από αυτό.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, όπως ήταν φυσικό εξάλλου, με τον Σαλαμέ να εντυπωσιάζει, πέρα από τις ερμηνευτικές, και με τις φωνητικές του ικανότητες.


Φυσικά η καριέρα του Σαλαμέ ως Μικρός Τίμι Τιμ δεν περιορίστηκε μόνο σε ένα τραγούδι. Παλιότερα, και σε ηλικία μόλις 15 ετών, είχε δείξει το ταλέντο του ως ράπερ όταν πρωταγωνίστησε στην σχολική θεατρική παράσταση του «Speakers Going Hammer», με χορευτές και τραγουδιστές να τον συνοδεύουν, και με το κοινό κάτω να παραληρεί κάθε φορά που ο Σαλαμέ χτυπούσε τις σωστές νότες. Απολαύστε τον.


Διαβάστε ακόμη