Buzz

Ο Αρμι Χάμερ χορεύει στους ρυθμούς διαφόρων τραγουδιών στο «Call Me by Your Name»

στα 10

Ναι, είναι ίσως το πιο χαριτωμένο κλιπ που θα δείτε σήμερα.

Ο Αρμι Χάμερ χορεύει στους ρυθμούς διαφόρων τραγουδιών στο «Call Me by Your Name»

Οχι ότι δεν το γνωρίζετε ήδη, αλλά το «Call Me by Your Name» είναι μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και εκείνη η ταινία που ίσως χαρίσει στον Αρμι Χάμερ την πρώτη του υποψηφιότητα για Οσκαρ. Σε μια από τις πολλές υπέροχες σκηνές της ταινίας, ο Χάμερ απλά αφήνεται στους ρυθμούς του κομματιού «Love My Way» των Psychedelic Furs και χορεύει χωρίς να τον νοιάζει κανείς και τίποτα σε ένα υπαίθριο κλαμπ στην Ιταλία. Απλά δείτε το απίστευτα χαριτωμένο κλιπ της ταινίας παρακάτω το οποίο κυκλοφόρησε χτες για να γιορτάσει την εθνική coming out day στην Αμερική.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Αϊβορι ήθελε περισσότερο ανδρικό γυμνό στο «Call Me by Your Name»


Κι όπως ήταν φυσικό αρκετοί ήταν εκείνοι που αντικατέστησαν το κομμάτι με το οποίο χορεύει ο Χάμερ στο συγκεκριμένο κλιπ με πολλά άλλα, μόνο και μόνο για να αποδείξουν ότι μπορεί να χορεύει το ίδιο καλά και τα τραγούδια όπως από 4 Non Blondes, Killers, Queen αλλά ακόμα και με το θέμα του «Game of Thrones». Μπορείτε να απολαύσετε τον Χάμερ να χορεύει σε μερικά κλιπ παρακάτω, ενώ μπορείτε να μπείτε στο @armiedancingto στο twitter για να δείτε ακόμη περισσότερα.

H ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Φεβρουαρίου του 2018, με τον τίτλο «Να Με Φωνάζεις με τ’ Ονομά σου».

Διαβάστε ακόμη