Buzz

Ο Αρμι Χάμερ πρωταγωνιστεί στο «Call me by your Name» του Λούκα Γκουαντανίνο

στα 10

Τα γυρίσματα της βασισμένης στο βιβλίο του Αντρέ Ασιμάν ταινίας, ξεκίνησαν ήδη.

Ο Αρμι Χάμερ πρωταγωνιστεί στο «Call me by your Name» του Λούκα Γκουαντανίνο

Μπορεί να του πήρε αρκετά χρόνια για να κάνει την επόμενη ταινία του μετά το «Είμαι ο Ερωτας», (το «Α Bigger Splash» που ακόμη δεν έχουμε δει στις αίθουσες της Ελλάδας), αλλά ο Λούκα Γκουαντανίνο, δείχνει να έχει πάρει φόρα.

Με το ρημέικ του «Suspiria» του Ντάριο Αρτζέντο να είναι ήδη επιβεβαιωμένο ως το επόμενο project του, ο Ιταλός σκηνοθέτης ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα του «Call me by your Name» στην Ιταλία. Το βιβλίο του Αντρέ Ασιμάν εξιστορεί την σύντομη ερωτική σχέση ανάμεσα στον 17χρονο γιο ενός ζευγαριού Αμερικάνων ακαδημαϊκών και στον 24χρονο βοηθό του πατέρα του που έρχεται για μερικές εβδομάδες στην βίλα τους στην Ιταλία για να τον βοηθήσει στην εργασία του.

call me by your name book cover 607

Ο Αρμι Χάμερ πρωταγωνιστεί στον ρόλο του 24χρόνου Ολιβερ, ενός ιδιοφυή νεαρού μελετητή, ειδικού στην ελληνική κουλτούρα που θα περάσει το καλοκαίρι του με την οικογένεια των Πέρλμαν στο υπέροχο σπίτι τους στην λίμνη Γκάρντα. Ο νεαρός Τιμοτέ Σαλαμέ, γνωστός ως ο γιος του αντιπρόεδρου Γουόλντεν στο τηλεοπτικό «Homeland», είναι ο 17χρονος Ελιο, ένα μάλλον καλομαθημένο παιδί που θα παθιαστεί με τον μεγαλύτερό του επισκέπτη.

Στην παραγωγή συναντάμε και το όνομα του Τζέιμς Αϊβορι, ο οποίος σίγουρα κρατά τον τίτλο του executive producer, αλλά σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έχει συνεργαστεί με τον Γκουαντανίνο και στην σεναριακή διασκευή του βιβλίου.

Δείτε ακόμη: