Buzz

Η Τίλντα Σουίντον είναι ροκ στο τρέιλερ του «A Bigger Splash» του Λούκα Γκουαντανίνο

στα 10

Μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του στη Βενετία, το «A Bigger Splash» του Λούκα Γκουαντανίνο αποκαλύπτεται και σε όσους δεν ήταν εκεί για να το δουν. Με ένα τρέιλερ γεμάτο όμορφους ανθρώπους, ροκ δράματα και μια ισχυρή δόση από Τίλντα Σουίντον.

Η Τίλντα Σουίντον είναι ροκ στο τρέιλερ του «A Bigger Splash» του Λούκα Γκουαντανίνο

Upate 05.02: Δείτε στο τέλος του κειμένου τρία νέα clips από το «A Bigger Splash», για έξτρα καλοκαιρινή ατμόσφαιρα

Η Τίλντα Σουίντον είναι η Μαριάν Λέιν μια θρυλική τραγουδίστρια της ροκ που ξεκουράζεται (μαζί με την φωνή της) με τον σύντροφό της, στο μικρό νησί της Ιταλίας, Παντελερία. Οταν ο πρώην παραγωγός της και αγαπημένος της, θα φτάσει στο νησί μαζί με την κόρη του, η ισορροπία του ζευγαριού θα διαταραχθεί και η νοσταλγία, η επιθυμία, το ροκ εν ρολ και η ζέστη του καλοκαιριού θα δημιουργήσουν μια εν δυνάμει εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Ελεύθερο ριμέικ του «La Piscine» του Ζακ Ντερέ, το «A Bigger Splash» διαθέτει καστ που καίει (Ματίας Σένερτς, Ρέιφ Φάινς, Ντακότα Τζόνσον) και μια Τίλντα Σουίντον που στη δεύτερη συνεργασία της με τον Ιταλό δημιουργό του «Είμαι ο Ερωτας» είχε θέσει ως προϋπόθεση ότι θα παίξει στην ταινία, αν ο ρόλος της είναι βωβός. «Και κάπως έτσι δεν μπορούσα να αντισταθώ στην πρόκληση της σιωπής όταν έχω χτίσει μια ολόκληρη καριέρα σαν ερμηνεύτρια βασισμένη στο λόγο».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Βενετία 2015: Ολα είναι Τίλντα Σουίντον

A Bigger Splash 607

Και μπορεί οι κριτικές από τη Βενετία να ήρθαν διστακτικές από το γεγονός πως ο Γκουαντανίνο αγνοεί τη σημερινή κατάσταση στην Παντελερία - ένα από τα νησιά που δέχονται καθημερινά κύματα προσφύγων, αλλά για τον ίδιο η ταινία δεν είναι παρά «μια εξερεύνηση του σημείου που η ερωτική επιθυμία συγκρούεται με την επιθυμία να “σκοτώσεις τον πατέρα” και μια διερώτηση για το τι απομένει από μια γενιά που άλλαξε τον κόσμο με τις ιδέες και την μουσική της».

Ακριβώς δηλαδή αυτό που μπορεί να δει κανείς στο τρέιλερ της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε...

Upate 05.02: Δείτε επιπλέον τρία νέα clips από το «A Bigger Splash», για έξτρα καλοκαιρινή ατμόσφαιρα



Διαβάστε και δείτε ακόμη: