Buzz

Είναι η Ντακότα Τζόνσον η νέα Ρόμι Σνάιντερ;

στα 10

Δεν θα είχαμε κανένα λόγο να φανταστούμε καν τη σύγκριση. Αφορμή το ριμέικ της «Πισίνας» που φέρνει την πρωταγωνίστρια του «Fifty Shades of Grey» διάδοχο της εκτυφλωτικής Ρόμι Σνάιντερ.

Είναι η Ντακότα Τζόνσον η νέα Ρόμι Σνάιντερ;

Καυτή από το τέλος των γυρισμάτων του «Fifty Shades of Grey», η 24χρονη Ντακότα Τζόνσον χαίρει αυτή τη στιγμή τη φήμη της πιο «σέξι ηθοποιού» στον πλανήτη.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως η κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον συνεχίζει την καριέρα της με το ριμέικ μιας από τις πιο «ερωτικές» ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ, της «Πισίνας» του Ζακ Ντερέ που εν έτει 1969 ένωσε τον Αλέν Ντελόν, τη Ρόμι Σνάιντερ και την Τζέιν Μπίρκιν σε ένα all time classic τρίγωνο πνιγμένο μέσα στο χλώριο ενός καυτού καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη: Το κινηματογραφικό «Fifty Shades of Grey» μετράει ήδη ένα ρεκόρ

Η Τζόνσον θα υποδυθεί το ρόλο της Ρόμι Σνάιντερ στην κατά τον Λούκα Γκουαντανίνο (θυμηθείτε τον από την τεράστια επιτυχία του «Io Sono Amore») εκδοχή της «Πισίνας» με τίτλο «A Bigger Splash» και μέλη του ερωτικού τριγώνου τον Ρέιφ Φάινς και την Τίλντα Σουίντον.

2 Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ στην «Πισίνα»

Το «A Bigger Splash» που θα ακολουθήσει κατά πόδας το σενάριο της «Πισίνας», αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που ζει μια ήρεμη ζωή στο εξοχικό του σπίτι, μέχρι τη στιγμή που οι ισορροπίες θα διαταραχθούν από την εμφάνιση ενός παλιού φίλου και της 18χρονης κόρης του. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγο καιρό στην Ιταλία και πριν ακόμη δούμε το «Fifty Shades of Grey» στις αίθουσες, είναι πολύ πιθανό να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες της Ντακότα Τζόνσον με μαγιό στην άκρη μιας πισίνας...

Οσο για τη σύγκριση με τη Ρόμι Σνάιντερ, ας είμαστε τουλάχιστον επιφυλακτικοί...

Διαβάστε ακόμη: