Industry

«Here»: Τίλντα Σουίντον και Λούκα Γκουαντανίνο μαζί, για διαφήμιση των ξενοδοχείων Starwood

στα 10

Σε μια από τις περιπτώσεις όπου η διαφήμιση γίνεται κινηματογράφος, μια απρόσμενη ομάδα συνεργατών μας οδηγεί στο… «Ηere»!

«Here»: Τίλντα Σουίντον και Λούκα Γκουαντανίνο μαζί, για διαφήμιση των ξενοδοχείων Starwood

Μια μικρού μήκους ταινία, 15 λεπτών, προσελκύει όσους έχουν γεμάτο πορτοφόλι σε κάποιο από τα ειδυλλιακά τοποθετημένα ξενοδοχεία της αλυσίδας Starwood. Αυτή είναι η πεζή πλευρά, αλλά υπάρχει και η λυρικότερη.

Ο Γουάρις Αλουγουέιλια, από τους μόνιμους συνεργάτες του Γουες Αντερσον (θα τον θυμάστε από το «The Life Aquatic» και το «The Darjeeling Limited»), είναι ο executive producer αυτού του πανέμορφου φιλμ και υπεύθυνος για τη συνάντηση των συντελεστών του. Η Τίλντα Σουίντον γράφει το σενάριο μαζί με τον εικαστικό Σάντρο Κοπ, ο Λούκα Γκουαντανίνο του «Είμαι ο Ερωτας» σκηνοθετεί, ο Τζέισον Σουόρτσμαν, επίσης από το παρεάκι του Αντερσον, γράφει την ambient μουσική και η βρετανίδα μοντέλο και ηθοποιός Αγκινες Ντέιν πρωταγωνιστεί, στο «Here», εκεί όπου θα θέλαμε να είμαστε!

Η ταινία είναι ένα κυνήγι του χαμένου… έρωτα και παρακολουθεί μια πανέμορφη γυναίκα σε μια μυστηριώδη διαδρομή που περνά από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας στο Βερμόντ και το Σκότσντεϊλ για να καταλήξει στη Χαβάη και να συναντήσει αυτό που αναζητά.

Λίγο τα μαλλιά, λίγο το ύψος και το βρετανικό στιλ, η ηρωίδα θα μπορούσε να θυμίζει και Τίλντα, η έμφαση στις αισθήσεις θυμίζει σίγουρα το «Εγώ Είμαι ο Ερωτας». Η αισθητική παραπέμπει σε Χίτσκοκ, το art direction σε διαφήμιση οίκου μόδας και το σύνολο στον Παράδεισο.

Επειδή είναι πιθανό ο ετήσιος προϋπολογισμός μας να μη φτάνει ούτε για μια διανυκτέρευση σε ένα από τα ξενοδοχεία της Starwood, το «Here» μας αφήνει να ταξιδέψουμε για 15 λεπτά στην ευτυχία, δωρεάν. Δείτε το εδώ.