Buzz

Οι The Wonders κάνουν ένα μοναδικό reunion για να ξανατραγουδήσουν το «That Thing You Do»

στα 10

21 χρόνια μετά την επιτυχία της πρώτης σκηνοθετικής απόπειρας του Τομ Χανκς, οι The Wonders επιστρέφουν στην σκηνή για να μας δείξουν πως η 60s μαγεία δεν έχει πεθάνει ακόμα.

Οι The Wonders κάνουν ένα μοναδικό reunion για να ξανατραγουδήσουν το «That Thing You Do»

Ήταν το 1996 όταν ο Τομ Χανκς να γίνει μάνατζερ στο δικό του 60s boy band group. Όχι δεν πρόκειται για κάτι που έγινε στην πραγματικότητα, αλλά στην αλλά στην ταινία «That Thing You Do!» την οποία όχι μόνο έγραψε αλλά και σκηνοθέτησε. Η ταινία μιλούσε για την ένωση, τον δρόμο προς την δόξα αλλά, και όπως γίνεται συνήθως, και την γρήγορη πτώση του συγκροτήματος The Wonders (ή The Oneders όπως ήταν αρχικά γνωστοί).

Διαβάστε ακόμα: Τομ Χανκς και Μπρους Σπρίνγκστιν στο Φεστιβάλ της Tribeca

Το συγκρότημα αποτελούταν από τους Τομ Έβερετ Σκοτ, Τζόναθον Σκιτς, Ήθαν Έμπρι και Στιβ Ζαν, έκαναν και τρομερή επιτυχία και με το τραγούδι τους «That Thing You Do». H ταινία (και το τραγούδι) έγιναν γρήγορα επιτυχία μαγεύοντας τους πάντες.Τώρα 21 χρόνια μετά, οι τρεις από τους τέσσερις The Wonders ξαναενώθηκαν στον Roxy Theater του Λος Άντζελες για να τραγουδήσουν άλλη μια φορά το «That Thing You Do» και φυσικά επικράτησε ένα μικρό πανδαιμόνιο.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που ακολουθούν, τα αγόρια έχουν ακόμα την σπίθα μέσα τους, με ένα κομμάτι που θα σου (ξανα)κολλήσει στο μυαλό και δεν θα σταματήσεις να το σιγοτραγουδάς.

The Wonders! • • • #thewonders #theoneders #thatthingyoudo #livemusic #lalaland @tomhanks @ritawilson @thetomeverettscott @ethanembry @johnschaech #SteveZahn #theroxy #la (link to full vid in bio)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Vaughn (@ryandrummerboy) στις

gonna leave this right here... #thewonders #theoneders #thatthingyoudo #skitchpatterson #tbplayer #jimmymattingly #reunion @headbitchmusic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Vaughn (@ryandrummerboy) στις

thank u #SteveZahn surrogate #thewonders #theoneders #thatthingyoudo @headbitchmusic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Vaughn (@ryandrummerboy) στις

Μπορεί ο Στιβ Ζαν να μην μπόρεσε να παραβρεθεί σε αυτό το μικρό reunion, αλλά οι φίλοι του κατάφεραν να τον έχουν δίπλα τους.

Δείτε παρακάτω και ολόκληρο βίντεο κλιπ από την ταινία «That Thing You Do!» ενώ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο με το reunion στην σελίδα του Ράιαν Βον στο Facebook.


Διαβάστε ακόμα: